Γιατί Δεν Υπάρχουν Φιλίες με το Άλλο Φύλο

Friendzone logic:
Προκείμενη 1: Οι γκόμενες που γουστάρω δεν μου «κάθονται»
Συμπέρασμα: Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικώνΚάτι λείπει ενδιάμεσα ή είναι ιδέα μου?Δλδ επειδή ένας άντρας θέλει να μας πηδήξει και εμείς δεν τον βλέπουμε ερωτικά, δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των φύλων γενικότερα? Και μάλιστα μας αξίζει τιμωρία επειδή έχουμε το θράσος να τους αγαπάμε και να τους νοιαζόμαστε ως φίλους?! Συγγνώμη κιολας που σας συμπαθούμε σαν άτομα, ειναι απλά επειδή δεν έχουμε καταλάβει ποσο entitled κωλοπαιδα είστε.

Η φιλία μεταξύ αντρών και γυναικων θα ήταν πιο συχνή αν οι άντρες δεν προσέγγιζαν μόνο τις κοπέλες που θέλουν να ‘πηδήξουν’ και δεν αγνοούσαν τις άλλες σαν να μην υπάρχουν. Ειναι φυσικό οταν ένας άντρας θεωρεί οτι καμία γυναίκα δεν αξίζει τον χρονο του εκτός αν καταλήξουν στο κρεβάτι και πως οι γυναίκες δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν σαν άτομα, να μην αναπτύσσονται τοσο συχνά φιλίες μεταξύ αντρών και γυναικών και οι σχέσεις αυτές συχνά να καταλήγου, σε οργισμένους άντρες που ωρύονται κατά των γυναικών που τους αδίκησαν. Γιατί θεωρούν το σεξ τοσο ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους, που όταν τους το στερήσουμε τους αδικούμε και μας αξίζει τιμωρία.

Να σημειωθεί οτι για άλλη μια φορά φαίνεται οτι η κοπέλα ειναι ξεκάθαρη (σου μιλάει για έναν άλλον άντρα, τι δεν καταλαβαίνεις?) αλλά ο τύπος θεωρεί οτι οφείλει να τις δώσει 2-3 ευκαιρίες (τι μεγαλόψυχος!) γιατί ως συνήθως το οχι μας δεν εκλαμβάνεται ως οχι.

~Hürrfem Sultan

constan
Advertisements