Τι να Κάνεις Όταν η Πρώην Σου Θέλει να Μείνετε Φίλοι

Ας του δώσουμε εμείς την «γυναικεία» άποψη που του λείπει:
Η πρώην σου, για κάποιον μυστηριωδη λόγο και δεδομένου ότι είχατε σχέση, μάλλον σε συμπαθει και σαν άτομο παρόλο που δε θέλει να πηδηχτειτε (οσο απίστευτο και αν σου ακούγεται γίνεται να συμπαθείς κάποιον του άλλου φύλου χωρίς να αποβλέπεις στο σεξ). Ίσως της αρέσει η παρέα σου, ίσως την δένουν μαζί σου κάποιες αναμνήσεις, ίσως ένα κομμάτι της δε σε έχει ξεπεράσει απλά το σκέτο σεξ να μην την καλύπτει.
Το να είσαι φιλος με πρώην βέβαια δεν είναι πάντα εύκολο, ιδίως όταν υπάρχουν υπολείμματα συναίσθηματων, κρίνοντας από τον τρόπο που μιλάς γι αυτήν όμως αυτή δεν είναι η περίπτωση σου. Το πρόβλημα σου είναι απλά ότι θες σκέτο σεξ κι αυτή όχι -όχι μαζί σου και οχι σε αυτή τη φάση δηλαδή. Βέβαια αν εσύ την βλέπεις αποκλειστικά σαν υποψήφιο πηδημα και όχι σαν κάποια που μπορείς να μιλήσεις δεν είσαι υποχρεωμένος να είσαι φιλος της και έχεις κάθε δικαίωμα να την κάνεις delete. Το να κλαίγεσαι όμως περί friendzone και να αναπτύσσεις θεωρίες συνωμοσίας για τις προθέσεις της δείχνει απλώς ότι προβάλεις πάνω της τις δικές σου αξίες για τις ανθρώπινες σχέσεις. Δείχνει επίσης ότι θεωρείς ότι οι γυναίκες σου χρωστάνε σεξ αλλιώς σπαταλάνε τον χρόνο σου.
Η δική μου συμβουλή λοιπόν: κάνε την delete για να μην σπαταλάς τον δικό της χρόνο με τον κωλοχαρακτήρα σου και παραίτησου από την ιδέα ότι υπάρχει friendzone.

~Χιουρφέμ Σουλτάν

friendzone too

Advertisements