Το Γυναικείο Viagra

Υπάρχει αυτή η διαδεδομένη άποψη οτι οι γυναίκες δεν ‘καθόμαστε’ στους άντρες γιατί είμαστε ξινές. Αχ, μακάρι να μπορούσε να το αλλάξει ένα χάπι αυτό, τι γλυκές, προσιτές, χαμογελαστές και πάντα διαθέσιμες για σεξ θα ήμασταν τότε! Πόσο χρήσιμο θα ήταν ένα χάπι που θα «διόρθωνε» τον χαρακτήρα μας -και εντελώς συμπτωματικά θα ικανοποιουσε τις αντρικές αναγκες μετατρέποντάς μας σε πειθήνιες σεξουαλικές σκλάβες!

Όσοι άντρες πιστευουν οτι τους απορρίπτουμε γιατί είμαστε «ξινές» θα πρεπει να συνειδητοποιήσουν οτι η ‘ξινίλα’ δεν ειναι ένα γυναικείο πρόβλημα οσο μια αντιδραση στο δικό τους entitlement που τους κάνει να συμπεριφέρονται σαν να τους χρωστάμε σεξ. Δεν φταίει οτι είμσατε ξινές, φταίει οτι δε σε γουστάρουμε, κανένα χάπι στο κόσμο δε θα το άλλαζε αυτό.

Eπίσης γιατί το κακογαμημένη είναι πάντα ένας προσβλητικός χαρακτηρισμός που αφορά τις γυναίκες και ποτέ τους άντρες λες και αν ειναι κακό το σεξ η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μας. Το «κακογαμημένη» -εκτός οτι υπονοεί οπως πάντα πως το σεξ φταίει για τη διάθεση μας- μοιάζει επισης να λέει «κάποιος βρέθηκε να σε γαμήσει, αν δε σου άρεσε κάτι πάει στραβά με σένα». Μήπως θελετε να μας φτιάξετε ένα χάπι για να μας αρέσει και το σεξ μαζι σας?

~Hürrfem Sultan

xapi

Advertisement