Αναφορά στο Facebook

Αυτή είναι η φωτογραφία που δέχθηκε χθες αναφορές τις οποίες το facebook βρήκε βάσιμες. Εδώ έχουμε διπλή υποκρισία: Από τη μία οι ίδιοι που μας λένε φεμιναζί και κλαίγονται για καποια υποτιθέμενη λογοκρισία που προσπαθούμε να τους επιβάλουμε, προσπαθούν να μας λογοκρίνουν και εφαρμόζουν τακτικές αποσιώπησης ώστε η κριτική μας να μην τους χαλάει την σεξιστική τους διασκέδαση (στο μυαλό τους η κριτική ισούται με την λογοκρισία).


Από την άλλη, το facebook -το ίδιο facebook που δεν θεωρεί οτι οι δηλώσεις για χειροβομβίδες στο pride, οι απειλές βιασμού, ο ακράιος ρατσισμός, μισογυνισμός κ
αι ομοφοβία παραβιάζουν τα community standards- κατεβάζει μία φωτογραφία επειδή περιέχει την λέξη «πούτσος»


Αυτή είναι η πατριαρχία λοιπόν. Όχι καποια μυστική συνομωσία λευκών, ετεροφυλόφιλων, cis αντρών αλλά μία κοινωνία όπου οι ίδιοι κανόνες εφαρμόζονται πάντα πιο αυστηρά για τον καταπιεσμένο, κάνοντας τα στραβά μάτια για τις παραβιάσεις του καταπιεστή γιατί απλά ολοι έχουν μάθει να κρίνουν τον κόσμο μέσα από τα standards του τελευταίου.

Αγαπητοί μισογύνηδες, και την σελίδα να μας ρίξετε, θα φτιάξουμε άλλη. Μάθετε να ζείτε με την ενόχληση της κριτικής μας ή αναθεωρήστε τις συμπεριφορές σας.

~Hürrfem Sultan

xabiari