Ο Μαθηματικά Αποδεδειγμένος Μισογύνης

Καταρχήν μπράβο στην κοπέλα σου που έβγαλε τη σχολή στα 4 έτη -το οποίο μάλιστα αποδεικνύει ότι μια γυναίκα μπορεί να «φάει» χιλιόμετρα πουτσου χωρίς να επηρεασει την διανοητική της ικανότητα ή τον τρόπο που διαχειρίζεται τον χρόνο της.
Κατά δεύτερον, το βρίσκω πολύ συγκινητικό που έκατσες και μας απέδειξες μαθηματικά πόσο μισογύνης αλλά και πόσο ανασφαλής είσαι.

Αυτό που μας λέει έμμεσα αυτό το δήθεν αστείο είναι οτι κάποιος μπορεί να επιλέξει την κοπέλα του -γιατί φαντάζομαι δεν κάνει καποιος σχέση με κλήρωση- και η γνώμη του γι αυτήν ως πρόσωπο να αλλαξει εκ των υστέρων αποκλειστικά στη βάση του σεξουαλικού της ιστορικού. Το δε σεξουαλικό ιστορικό βέβαια περιορίζεται σε ένα αριθμο: αυτο των αντρών με τους οποίους έχει κάνει σεξ. Για άλλη μια φορά θα αναγκαστούμε να επισημάνουμε οτι αν η ίδια κοπέλα είχε σχέση για τέσσερα έτη με το ίδιο άτομο και έκανε σεξ κάθε μέρα (δλδ 354×4=1460) θα έκανε περισσότερο σεξ από οτι αυτό που υπολόγισε ο εν λόγω μισογύνης. Για κάποιο λόγο όμως το σεξ αυτό δεν μετράει το ίδιο, γιατί αυτό που ουσιαστικά τιμωρείται είναι ότι μια γυναίκα τολμάει να εξερευνά τους σεξουαλικούς της ορίζοντες με παραπανω από ένα άτομα, δείχοντας ότι το να κάνει σχέση δεν είναι ο μονο της στόχος και καταπατώντας έτσι τους άρρητους κανόνες της πατριαρχίας.

Να προσθέσουμε ότι και το αντίστοιχο σεξουαλικό ιστορικό ενός άντρα καθορίζεται από τον αριθμό των γυναικών με τις οποίες έχει κάνει σεξ, εκεί ομως όσο μεγαλύτερος ο αριθμός τοσο καλύτερα. Ετσι, κάποιος που εχει σχέση για χρόνια με μια γυναίκα και έχει κοιμηθεί μόνο μαζί της δεν θεωρείται το ίδιο «έμπειρος» με έναν άντρα που θα έχει κάνει μια ντουζίνα one night stands. Η εμπειρία μετράται με βάση τις «κατακτήσεις» του άντρα, καθώς οι γυναίκες θεωρούνται αντικείμενα που προς κατάκτηση. Σε κάθε περίπτωση πάντως καμια γυναίκα δε θα καθόταν ποτέ να υπολογίσει σε χιλιόμετρα πόσο μουνι έχει φάει ένας άντρας πολλαπλασιάζοντας με το μέσο βάθος του γυναικείου κόλπου.

~Hürrfem Sultan

η μεθυσμενη κοπελα μου