Ένας Νεο-Ναζί Δίνει Συμβουλές στους Λευκούς Άντρες για το πως να Φέρονται στις Γυναίκες

Προς όλους τους αντιφεμινιστές που μας λένε φεμιναζί και εξισώνουν τον φεμινισμό με τον φασισμό: Ορίστε τι λέει ένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Νεο-Ναζί για τις γυναίκες στο φασιστοsite Τhe Daily Stormer. Ακριβώς δηλαδή τα πράγματα στα οποία αντιτίθεται ο φεμινισμός και συνήθως υποστηρίζουν οι αντιφεμινιστές και κάθε λογής μισογύνηδες.

Φασισμός είναι το σύστημα που θεωρεί τον Άλλο κατώτερο, όχι ένα κίνημα που διεκδικεί ισότητα και σας κάνει σπάσιμο ή σας μπλοκάρει επειδή λέτε τις ίδιες εμετικές αηδίες με τον φασιστάκο του ναζιστικού Cosmopolitan . Διαβάστε απόσπασμα από το άρθρο* που έγραψε ο Νεο-Ναζί Andrew Agnlin ως λύση στη «μάστιγα» των λευκών γυναικών που κάνουν σχέσεις με μαύρους:

«Το βασικό σημείο ψυχολογικής ανασύστασης, ώστε να αυξηθεί η αρρενωπότητά σας, είναι να αρχίσετε να βλέπετε τις γυναίκες όχι ως ίσες με εσάς, αλλά σαν κάτι που υπάρχει για να σας υπηρετεί. Αν καταφέρετε να εσωτερικεύσετε αυτή την ιδέα, δεν θα αισθάνεστε πλέον συστολή ή νευρικότητα μπροστά στις γυναίκες. Είστε εκ φύσεως πιο νοήμονες από τις γυναίκες και καλύτεροι σε όλα απ’ αυτές, αν εξαιρέσουμε το μεγάλωμα παιδιών και την ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών εργασιών.

Eγκαθιστώντας ένα ψυχολογικό πλαίσιο όπου θα βλέπετε και θα συμπεριφέρεστε στις γυναίκες ως παιδιά θα σας βοηθήσει να τις αντιμετωπίσετε. Γιατί παρόλο που είναι λειτουργικές σε μερικά επαγγέλματα (γενικά όχι σε επίπεδο που συγκρίνεται με αυτό των αντρών), δεν είναι συναισθηματικά και ψυχολογικά διαφορετικές από τα παιδιά, στο ότι επιθυμούν κάποιον με κύρος και θα σας μισήσουν αν παρουσιάσετε τον εαυτό σας ως κάτι λιγότερο από κάποιον με εξουσία -ακριβώς όπως ένα παιδί που δεν το έχουν πειθαρχήσει οι γονείς τους τους μισεί και παρεκτρέπεται γι αυτό.

Για παράδειγμα, μην μιλάτε ποτέ στις γυναίκες για πολιτικά. Αυτό κάνει τη γυναίκα να αισθάνεται ότι της αναθέτεις κάτι που δεν της αξίζει. Αν μια γυναίκα αρχίσει να εκφράζει τις δικές της πολιτικές απόψεις (οι οποίες πάντοτε θα είναι ένα αναμάσημα αυτών που κάποια αυθεντία της έχει πει να πιστέψει, καθότι οι γυναίκες στερούνται σχεδόν εντελώς της δυνατότητας για κριτική σκέψη), αλλάξτε θέμα στη συζήτηση».

«Αφού κάνετε σεξ με τη γυναίκα, λόγω της εξελικτικής ψυχολογίας και του γεγονότος ότι μια γυναίκα αισθάνεται μετά το σεξ άμεσα την ανάγκη να κρατήσει τον άντρα κοντά της (διότι, ιστορικά, ήταν πολύ πιθανό να έχει μείνει έγκυος και χρειαζόταν τον άντρα κοντά της για να εξασφαλίσει τροφή για το παιδί), δεν θα την πειράξει όταν μάθει ότι είστε εντελώς φασίστας. Εν πάση περιπτώσει, δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να της το εξηγήσετε».

-via Λέμε ΟΧΙ στη Χρυσή Αυγή

*http://www.dailystormer.com/why-are-white-women-dating-colored-men/

why do white women date black men