Οι Άντρες με Χιούμορ

Χαχαχαχα όντως, έχει χιούμορ ο άτιμος, εγώ γέλασα πάντως.
Απο τις πιο αποτυχημένες προσπάθειες self-promotion που έχω δει -«διαλεξτε άντρες με χιουμορ, ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΙΟΥΜΟΡ». Έχει πάντα πλάκα όταν οι άντρες κάνουν mansplaing στις γυναίκες για το τι είδους άντρες θα πρέπει να μας αρέσουν -εννοώντας φυσικά τον εαυτό τους.

Η κοινωνία γενικότερα βέβαια περιμένει μια γυναίκα να διαλέγει σύντροφο αποκλειστικά με βάση τις εσωτερικές του χάρες, διαφορετικά θεωρείται ρηχή, επιφανειακή και «τσούλα». Η επιλογή συντρόφου με βάση την εμφάνιση ταυτόχρονα θεωρείται απόλυτα αναμενόμενη και φυσιολογική από τους άντρες που στο κάτω κάτω ειναι στη «φύση τους» να τους τραβάει την προσοχή μια ωραία γυναίκα.

Όπως και να έχει, το χιούμορ ως μοναδικό υποτίθεται προσόν που μετράει για τους άντρες επιτρέπει στον καθενα που αυτοαναγορεύεται χιουμορίστας να μισεί τις γυναίκες που δεν του ‘κάθονται’ θεωρώντας οτι φταίει που του λείπουν οι κοιλιακοί ή τα λεφτά. Τέτοιες συμπεριφορές βρωμάνε από μακριά Καλό Παιδί™ που θεωρεί ότι θα κάνει τις γυναίκες χαρούμενες με τέτοια κλαψιάρικα, passive aggressive στατους και ταυτόχρονα τις βρίζει οταν αυτές δεν εκτιμάν το καταπλητικό του χιούμορ. Τόση στάλα εγωισμού δεν έχουν πάνω τους τα Καλά Παιδιά™

Ευχαριστούμε, δε θα πάρουμε. Ας κερδίσει το λαχείο κάποια άλλη

~Hürrfem Sultan

αντρες με χιουμορ