Γιατί Δεν Είναι πιο Εύκολο για τις Γυναίκες να Βρουν Σύντροφο

Προς όλους τους άντρες εκεί εξω που τους πνίγει το δίκιο και κλαίγονται, χολοσκάνε και μας πρήζουν μέρα και νύχτα επειδή η ζωή δεν τους έδωσε την γκόμενα που αυτοί θεωρούν οτι τους χρώσταγε: τραβήξτε λίγο και κάντε μία επαναληψη στα μαθηματικά σας και πείτε μου: πώς ειναι δυνατόν να είναι πιο εύκολο για τις γυναίκες να βρούνε άντρα όταν υπάρχει ίσος αριθμος αντρών και γυναικών? Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά γλυκά μου γίδια, συγγνώμη.

Όταν οι άντρες λένε οτι οι γυναίκες βρίσκουν εύκολα γκόμενο εννοούν φυσικά τις ΌΜΟΡΦΕΣ (με τα πατριαρχικά πρότυπα) γυναίκες, γιατί μόνο αυτές μπορούν να συλλάβουν ως γυναίκες έτσι κι αλλιώς. Οι μη εμφανίσιμες γυναίκες δεν μετράνε ως γυναίκες, μετά βίας μετράνε ως άνθρωποι.
Όλοι αυτοί λοιπόν πιστεύουν ότι τους αξίζει μία ΌΜΟΡΦΗ γυναίκα, θεωρούν ταυτοχρονοι άδικο που οι άντρες χωρίς αυτοπεποίθηση -αξία που οι άντρες πρέπει να διαθέτουν σύμφωνα με τα πατραρχικά πρότυπα, καθώς οι άντρες είναι φυσικοί ηγέτες- δεν χαίρουν της εκτίμησης των γυναικών. Κι αντί να συνειδητοποιήσουν οτι αυτό συμβαίνει επειδή η πατριαρχία έχει ορίσει πολύ συγκεκριμένες προδιαγραφές για τα δύο φυλα, αντι να επιτεθούν λοιπόν σε αυτό το σύστμα που δεν τους επιτρέπει να έχουν ανασφάλειες και χαμηλή αυτοπεποίθηση, στρέφονται εναντίον των γυναικών και κατηγορούν αυτές για τη δική τους σεξουαλική ματαίωση.

Γιατί ακούμε λοιπόν περισσότερους άντρες απ’ό,τι γυνάικες να εκφράζουν οργή που δεν βρίσκουν σύντροφο? BECAUSE MALE ENTITLEMENT. Oι γυναίκες που δεν βρίσκουν άντρα δε κάθονται να διαμαρτυρηθούν δημοσίως, πολυ περισσότερο κατηγορώντας τους άντρες, για τον πολύ απλό λόγο ότι δε θεωρούν ότι κάποιος τους στερεί ένα δικαίωμα που τους ήταν εγγυημένο από το Σύνταγμα. Οι γυναίκες που δε βρίσκουν άντρα πιστεύουν συνήθως ότι δεν ειναι αρκετά καλές, όχι οτι οι άντρες απλά αδυνατούν να αναγνωρίσουν τις κρυφές τους χάρες.

Όσοι λοιπόν μας κατηγορούν ότι τους σνομπάρουμε, ξεχνάνε όλες αυτές τις γυναίκες που οι ίδιοι δε θα καταδέχονταν να κοιτάξουν γιατί θεωρούν αυτονόητο ότι μια «άσχημη» γυναίκα δεν δικαιούται άντρα. Και φυσικά παραβλέπουν πως, παρόλο που τα πατριαρχικά στερεότυπα περιορίζουν και τα δύο φύλα, είναι οι γυναίκες που κρίνονται αποκλειστικά από την εξωτερική τους εμφάνιση και οι άντρες που κρίνονται για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους.

~Hürrfem Sultan

η ζωή σας ειναι πιο ευκολη