Η Προπαγανδιζόμενη Ισότητα

Γρήγορα, ας αφαιρέσει κάποιος τις ελευθερίες και τα «προνόμια» (sic) από τις γυναίκες μέχρι να ωριμάσουν αρκετά για καταλάβουν τι θέλουν και να μάθουν να κάνουν συνετές επιλογές -ο GiannisNik3 θα είναι μία από αυτές προφανώς- γιατί αυτή η προπαγανδιζομενη ισότητα κατέστρεψε τις σχέσεις! Οι γυναίκες θα πρέπει να περιοριστούν και να προστατευθούν για το καλό τους, ώστε να μην κάνουν λάθος επιλογές και παραπονιούνται μετά. Τόσο καιρό γι αυτό μας κρατούσαν περιορισμένε στο σπίτι καλέ, περίμεναν να ωριμάσουμε, για να μη βγούμε έξω στον ελεύθερο κόσμο και πάθουμε σοκ, για να μην πληγωθούμε! Οσο για τους άντρες που ανέκαθεν ειχαν ελευθερίες που δεν είχαμε, ε, αυτοί γεννήθηκαν ώριμοι!

Δεν είναι όμως εκπληκτική η κυκλική «λογική»? Oι γυναίκες έχουν, λέει, απωθημένα λόγω των αιώνων καταπίεσης και γι αυτό δεν πρέπει να τους δωθεί ισότητα και ελευθερία γιατί δεν ξέρουν πώς να τη διαχειριστούν.

Επίσης για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ η έννοια της ισότητας/ισοτιμίας δίπλα στην παρατήρηση ότι «δε θα γίνουμε άντρες» μαρτυρά μια σύγχυση. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να γίνουμε άντρες,ΔΕΝ ζητήσαμε ποτέ κάτι τέτοιο. Το γεγονός ότι κάποιοι μπερδεύουν τέτοιου είδους επιδίωξη με την συζήτηση περί ισότητας προδίδει απλά το πώς έχουν συνδέσει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες με τον ανδρισμό και την αρρενωπότητα.

~Hürrfem Sultan

οι κοινωνία νοσει

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s