«Πουτάνες» και Καλές Κοπέλες

Kι εδώ βλέπουμε πώς το δίπολο της παρθένας-πόρνης (aka madonna-whore syndrome) χωρίζει τις γυναίκες σε δύο κατηγορίες με δύο διαφορετικές λειτουργίες -λειτουργίες σε σχέση με τις ανάγκες και τις προσδοκίες του άντρα πάντα.
Η παρθένα είναι αυτή την οποία σέβονται και με την οποία θέλουν να κάνουν σχέση ενώ η «πουτάνα» είναι αυτή που τους εξιτάρει σεξουαλικά και έχει περισσότερη «εμπειρία» -whatever that means- αλλά δεν έχουν σε καμία εκτίμηση. Για τους άντρες αυτούς οι δύο κατηγορίες δεν γίνεται εξ ορισμού να ταυτίζονται, καθώς η «έμπειρη» και «περιπετειώδης» σεξουαλικά κοπέλα αυτόματα στερείται των ιδιοτήτων αυτών που την κάνουν κατάλληλη για σχέση ενώ η «παρθένα» δε θα ικανοποιεί ποτέ ολοκληρωτικά τις φαντασιώσεις τους.
Οι άντρες αντιθέτως δεν χωρίζονται σε άντρες για σπίτι και άντρες για σεξ. Οι άντρες μπορούν να είναι και τα δύο ταυτόχρονα (ή ένα από τα δύο, ανάλογα με το τι θα τους «βγάλει» η κάθε γυναίκα) ενώ το πλούσιο σεξουαλικό ιστορικό τους δεν τους μειώνει καθόλου ως προσωπικότητες. Είναι οι γυναίκες που θα πρέπει να διαλέξουν κατηγορία.

Η εξομολόγηση έχει μια βαθιά ειρωνεία καθώς δείχνει ακριβώς πώς «επιβραβεύει» η πατριαρχία τα «Καλά Κορίτσια» : με το να τους κάνει την υπέρτατη τιμή ο κάθε κομπλεξικός μισογύνης να μείνει μαζί τους και, αφού κάνει όσο σεξ τραβάει η ψυχή του, να σταματήσει το κέρατο όταν καραφλιάσει. Εσάς σας πείθει ως κίνητρο?

~Hürrfem Sultan

φιλοσοφικο απορρητο

Advertisement

One thought on “«Πουτάνες» και Καλές Κοπέλες

  1. Η κοπέλα σου τι φταίει ρε μαλάκα να της συμπεριφέρεσαι έτσι!Και τι εννοώ έτσι με το να πηγαίνεις με άλλη εννοώ και να μην την σέβεσαι αφού είναι καλή κοπέλα!Εξηγησέ το μου σε παρακαλώ γιατι δεν το καταλαβα ποτέ αυτό που κάνετε στις καλές κοπέλες!!!!!!!!!!!Αν οι άλλες είναι οι πουτάνες, εσύ τι είσαι που κάνεις αυτά στην κοπέλα σου πίσω απο τη πλάτη της και την κοροιδεύεις!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s