Μισογυνικές Φαντασιώσεις Εκδίκησης

Λίγη ακόμα χολή, αυτή τη φορά προς τις «ντίβες» -το οποίο ξέρουμε πια πως είναι κωδική ονομασία για το «αυτές που δε μου δίνουν τη σημασία που μόνος μου αποφάσισα ότι αξίζω ως το κέντρο του κόσμου των γυναικών που αποτελώ». Το μίσος κάποιων αντρών προς τις γυναίκες που θίγουν τον εγωισμό τους είναι πραγματικά σοκαριστικό αλλά ταυτόχρονα και θλιβερό όταν τους κατατρώει και τους οδηγεί σε τέτοιου είδους μισογυνικές φαντασιώσεις εκδίκησης. Το male entitlement που κανει κάνει κάποιους άντρες πικρόχολους είναι κακό για τους ίδιους αλλά είναι και επικίνδυνο όταν ξεσπάνε πάνω σε γυναίκες στον πραγματικό κόσμο με τη μορφή έμφυλης βίας και άλλων μισογυνικών συμπεριφορών.

Δεν ξέρω αν βρίσκω την εξομολόγηση πιο θλιβερή ή το σχόλιο της κοπέλας με τον εσωτερικευμένο μισογυνισμό από κάτω που υπονοεί πως «δεν είμαστε όλες έτσι». Εντάξει, κράτα τον εσύ που δεν είσαι ντίβα, στον χαρίζουμε.

Τελοσπάντων, μπορούμε τουλάχιστον να γελάσουμε με το γεγονός πως άλλο ένα μισογυνικό τοξικό απόβλητο θεωρεί τον εαυτό του Καλό Παιδί™

~Hürrfem Sultan

ντιβες

Advertisement

One thought on “Μισογυνικές Φαντασιώσεις Εκδίκησης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s