Αυτές που Δίνουν το Μ**νι τους Δωρεάν

Επιτελους μια λογική και πειστική δικαιολογία για το slut shaming: οι άντρες δεν γουσταρουν γυναίκες που τους αρέσει να πηδιουνται γιατί παίρνουν τη δουλειά από τις επαγγελματιες με τον ίδιο τροπο που δεν γουσταρουν τις γυναίκες που μαγειρευουν για παρτη τους γιατί κλεβουν τη δουλειά απο τα εστιατόρ.. oh wait , that doesn’t happen!

Ολη αυτη η ρητορικη πάνω στη συγκριση ανάμεσα σε σεξεργατριες και γυναικες που «τους αρέσει ανελλιπώς η π**τσα» και για το ποιες ειναι «χειροτερες» κάνει ξεκάθαρο πως το μόνο πρόβλημα είναι η γυναικεία σεξουαλικότητα με οποίον τρόπο και αν εκφράζεται. Τοσο απλα. Ολα τα αλλά είναι ταυτολογιες και ανόητες εκλογικευσεις των σεξιστικων θέσεων.

~Χιουρφέμ Σουλτάν

1 thoughts on “Αυτές που Δίνουν το Μ**νι τους Δωρεάν

  1. ΄Ολα σωστά , όπως τα λέτε. Χαίρομαι ειλικρινά που βλέπω νέες γυναίκες να θέτουν τα θέματα σε ορθή  βάση. Και ναι, εν τέλει, είναι θλιβερή η αποανθρωποποίηση της γυναίκας , με κάθε αφορμή και ευκαιρία. Μόνο το μεσαιωνικό ερώτημα «είναι η γυναίκα άνθρωπος» δεν ακούστηκε ξανά… Δύο τινά θέτω υπόψη: To αισχρό κράξιμο στις κοπέλες  στο ατύχημα Παντελίδη  και την έκπληξη που προκάλεσε η ύπαρξη του ΚΕΘΙ… Και μια ένσταση: H ποινικοποίηση της πορνείας (από τη μεριά του πελάτη) στη Γαλλία είναι στη σωστή κατεύθυνση. Η πορνεία δεν είναι αυτοδιάθεση, είναι σύγχρονο δουλεμπόριο, δεν μπορεί να θεωρείται επάγγελμα, ούτε νόμιμη δραστηριότητα. Είναι εξευτελισμός της γενετήσιας αξιοπρέπειας.(άρα «σεξεργάτριες» δε θα πρεπε να υφίστανται κατά καμία έννοια).                                                                           Καλό βράδυ, Καλή συνέχεια

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε