Ο Αντιφεμινιστικός Γκαίμπελς και η Οικογένεια του The Shining

Eδώ βλέπουμε τον Αντιφεμινιστικό Γκαίμπελς να ΜΗΝ ακολουθεί τη συμβουλή «deal with it» του προηγούμενου ποστ και ως σωστός Gentleman να δείχνει ανάμεσα στις φεμινίστριες και τους αντιφεμινιστές ποιος είναι ο υστερικός.

Τι λένε οι φεμινίστριες: Θα κάνουμε πλέον σχέσεις μόνο αν πραγματικά θέλουμε και όχι από ανάγκη γιατί δεν είμαστε πια οικονομικά εξαρτημένες από τους άντρες όπως φρόντισε να μας καταστήσει υποχρεωτικά η πατριαρχία για χιλιάδες χρόνια ώστε η μόνη επιλογή για την επιβίωσή μας να είναι ο γάμος και η υποταγή στους άντρες.

Τι (κάνουν πως) ακούνε οι αντιφεμινιστές: Αφορίζω το θεσμό της οικογένειας γιατί μισώ τη θαλπωρή και την αγάπη. Επίσης στον ελεύθερο χρόνο μου σκοτώνω κουτάβια και κάνω βουντού στα παντρεμένα ευτυχισμένα ζευγάρια ώστε να χωρίσουν και μάλιστα είμαι προσωπικά υπεύθυνη για το διαζύγιο της Jennifer Garner και του Ben Affleck. Επόμενος στόχος μου είναι η Τζολί με τον Πιτ.

Αν η αγαμία μου και η έλλειψη αγάπης από τους γονείς μου δε με είχαν κάνει φεμινίστρια θα ήθελα έναν άντρα ακριβώς σαν τον Δεσποτικό που έχει μέσα του όλη την τρυφερότητα και την στοργή για να δημιουργήσει μια ζεστή και υγιή οικογένεια. Όπως αυτή στο The Shining.

~Hürrfem Sultan

Advertisement

2 thoughts on “Ο Αντιφεμινιστικός Γκαίμπελς και η Οικογένεια του The Shining

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s