Όταν οι Κοπέλες την Πέφτουν σε Άντρες

vibrator all

Σχόλια αντρών σε βίντεο με «φάρσα» όπου μία γυναίκα την πέφτει σε άγνωστους άντρες.

  • Πρώτον, δεν τίθεται θέμα ότι «δυσκολεύουμε» τις σχέσεις. Δεν γίνεται να δυσκολεύεις κάτι που δε θες, το μόνο που δυσκολεύουμε είναι οι μονοπλευρες επιθυμίες των αντρών, όχι τις «σχέσεις. Αν θέλαμε να αλληλεπιδράσουμε με κάποιον που μας την πέφτει θα το κάναμε. Συχνά το κάνουμε κιολας, απλα όχι με όλους.
  • Δεν «φταίμε» που είμαστε μονες μας γιατί το να είμαστε μόνες μας δεν ειναι κάποιου είδους τιμωρία για την οποία κάποιος πρεπει να φταίει. Απλά κάθε φορά κάνουμε μια επιλογή ανάμεσα στο να είμαστε μόνες μας και έναν συγκεκρμένο άντρα που μας την πέφτει και συχνά προτιμάμε το πρώτο.
  • Το μόνο που αποδεικνυει το βίντεο είναι πως αν μία γυναίκα που συμμορφώνεται στα πατριαρχικά πρότυπα ομορφιάς την πέσει σε έναν άντρα, αυτός δε θα απορρίψει την πιθανότητα ραντεβού/σεξ μαζί της γιατί στην πατριαρχία η αξία των αντρών κρίνεται από το πόσες έχουν «πηδήξει» ενώ των γυναικών από το ποσο σεμνές και «δύσκολες» είνα
    Το βίντεο ΔΕΝ αποδεικνύει οτι η ερωτική ζωή είναι πιο εύκολη για τις γυναίκες, αποδεικνύει πως η ερωτική ζωή ειναι πιο εύκολη για τις αδύνατες, νέες, αρτιμελείς, όμορφες γυναίκες που αποτελούν μάλλον μία μειοψηφία στο σύνολο των γυναικών.

ΕXTRA BONUS: Η μεμονωμένηπερίπτωση™ του ακραίου μισογύνη που σκάει σε κάθε thread σχολίων να ξεράσει το μίσος του.

~Hürrfem Sultan

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s