Καλό πουτανάκι είμαι κι εγώ

«Καλό πουτανάκι είμαι κι εγώ, σαν την Μικαέλα που ήταν 12 ετών. Ένας τύπος που ήταν 26 την σκότωσε επειδή η κοπέλα δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του. Αλλά ενταξει, είχε ανεβάσει αρκετές «προκλητικές» φωτογραφίες στο Facebook τι περίμενε? Ένα κορίτσι στη Βραζιλία ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και στη συνέχεια βιάστηκε από περισσότερους από 30 άνδρες, όλο αυτό οργανωμένο από το φίλο της σαν εκδίκηση για την υποτιθέμενη απιστία της. Το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε και το ανέβασαν και σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα για να το απολαύσουν περισσότεροι. Αλλά ακούστε, το κορίτσι ηταν 16 χρόνων και είχε ένα γιο και ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών οπότε ήταν κι αυτή λίγο πουτάνα … Σαν την Μελίνα; Δεν τη θυμάστε; «Αυτή κι αν ήταν τρελή!! Το φταίξιμο για το βιασμό και το θάνατο της δεν το είχαν οι τέσσερις βιαστές και δολοφόνοι, αλλά η ίδια , επειδή της άρεσαν τα μπαρ και όχι το διάβασμα. Ή Νταϊάνα, η οποία πήγε σε μια συνέντευξη για δουλειά τη νύχτα και ντυμένη με ένα σορτσάκι, που καποιος θα σκεφτόταν, πώς θύμιζε πουτάνα. Ο φίλος της Serena την μαχαίρωσε 49 φορές επειδή τον παράτησε, αλλά και αυτή ήταν πουτάνα. Η Μαρίνα και η Maria Jose … Δύο γυναίκες που ταξίδευαν μόνες τους δίχως ανδρες!! Τι περίμεναν ότι θα συμβεί; Η Rosa, 74 ετών, υπέστη μια βάναυση επίθεση από τα χέρια του φίλου της, αλλά σίγουρα κάτι θα έκανε, θα έπρεπε να τον έπαιρνε ασύστολα … ψαχνόταν η γριά, πρέπει να τους πήρε όλους στον οίκο ευγηρίας. Η Mailén βιάστηκε από τον Miguel δύο φορές στο σπίτι του. Αλλά εντάξει, επέλεξε να πάει στο σπίτι ενός άντρα, τι επρόκειτο να συμβεί; Τεράστια ψώλα. Την Cintia την μαχαίρωσε ο πρώην σύζυγος της μέχρι θανάτου μπροστά από τα τρία παιδιά της επειδή τον είχε αφήσει. Αλλά κι αυτή τριγύριζε με γκόμενους, αντί να ασχολείται με τα παιδιά. Ο πρώην φίλος της Macarena της έκοψε το λαιμό με ένα μαχαίρι γιατί τον παράτησε. Αλά αυτή είχε κερδίσει κάτι καλλιστεία, και τα πετούσε έξω συνεχώς.
Και θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή ο κατάλογος των θυμάτων της έμφυλης βίας είναι ατελείωτος. Σαν τις σεξιστικές αηδίες που ακούγονται για να δικαιολογήσουν κάθε περιστατικό. Ángeles. Araceli. Lola. Στην Αργεντινή; Μία νεκρή κάθε λιγότερο από 30 ώρες. Στη Βραζιλία; Ένα θύμα βιασμού κάθε 11 λεπτά. Στο Μεξικό; 7 γυναίκες δολοφονούνται κάθε μέρα, πολλές περισσότερες λείπουν και ποτέ δεν θα βρεθούν ζωντανές. Και όλες από αυτές, αλλά όλες, καποια στιγμή της έλεγαν πουτάνες.
Αύριο μπορεί να είμαι εγώ η νεκρή/ βιασμένη/ χτυπημένη πουτάνα. Αλλά εντάξει όλα αυτά είναι μαλακίες που απασχολούν μονάχα τις Feminazis που είναι μονίμως υστερικές. Και μερικές πουτάνες. Πάντα πουτάνες.»

μετάφραση του παρακάτω κειμένου που κυκλοφόρησε στα ισπανικά:

5 thoughts on “Καλό πουτανάκι είμαι κι εγώ

  1. Πουτανα εισαι. Αν οι γυναικες ηταν ευκολες και ικανοποιούσαν τους αντρες συνεχως, καθε φορα που τους σηκώνεται ειχαν και μια εμφανίσιμη να τους τον ρουφάει δεν θα γινοταν κανενας βιασμός ποτε.

    Μου αρέσει!

  2. Και μετά υπάρχει και η Cytherea που μπήκαν 3 μαύροι μέσα στα σπίτι της και υπο την απειλή όπλου την βιάσαν παρουσία της οικογένειάς της.Αλλά εκείνη δεν αναφέρθηκε απο καμία «φεμινίστρια»,πρώτον γιατί ήταν πορνοστάρ και 2ον γιατί όταν αναφέρεις πραγματικούς βιασμούς η κάθε mattress girl φαίνεται χαζή και ανειλικρινής…Πάνω κάτω ο ίδιος λόγος που όταν σκάει σε κάποιο κολλέγιο κάποια μεσανατολήτισσα που γλίτωσε με κομμένη μύτη ή με οξύ στα μούτρα ή οτι άλλο τέτοιο,δεν θα βρεί συνεργασία ή έστω κάποιο πόδιο να μιλήσει απο τις φεμίνες 3ου κύματος.Πάρε μια απόφαση,ή θα αναφέρεις πραγματικούς βιασμούς και βία σαν τα άνωθε και θα δουλέψουμε μαζί γιατι συμφωνούμε οτι αυτό είναι άδικο και απάνθρωπο, ή θα δίνεις δίκια στο κάθε κωθώνι που φωνάζει «ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ!!! ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ…ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ…ΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ» γιατί όταν πήγε επιθετικά με την κάμερα στα μούτρα καποιανού με αντίθετη άποψη και τον ρώτησε πως τον λένε,αυτός απάντησε «Hugh Mungus»(και καλά έκανε)…και εκεί δεν σε βοηθάω ούτε να ξεπαρκάρεις όλην αυτήν τη μαλακία.

    Μου αρέσει!

    • Oι φεμινίστριες είναι κατά των πορνοσταρ και των γυναικών με μπούργκα? Κοίτα βρε παιδί μου, τόσες σπουδές και τόση ενασχόληση με τον φεμινισμό και νόμιζα το αντίθετο. Ευτυχώς που ήρθε ένας άντρας να μου εξηγήσει τον φεμινισμό γιατί θα έμενα στο σκοτάδι

      Αρέσει σε 1 άτομο

  3. Ήμουν 45 χρόνων και πριν πάω στη στην δουλειά μου πέρασα αναγκαστικά από τράπεζα πολύ μακριά από πιάτσα ταξί. Παντρεμένη ακόμη και μητέρα δυό παιδιών. Βλέπω ένα αγοραίο ταξί, δηλ. όχι από την πόλη μου αλλά ένα κοντινό χωριό. Στο πίσω κάθισμα μια κυρία γύρω στα 60 με ένα παιδάκι ΑΜεΑ. Οπότε κάθομαι δίπλα στον ταξιτζή. Για κακή μου τύχη η κυρία με το παιδάκι κατεβαίνουν 500 μέτρα μετά. Ο ταξιτζής με την καμμία μου την πέφτει με τον χειρότερο τρόπο και σαν έμπειρη ήδη γυναίκα του το κόβω εύσχημα, αλλά αποφασιστικά γιατί η δουλειά μου ήταν 10 χιλιόμετρα από την πόλη, με πολλά ερημικά σημεία και παρακαμπτηρίους, οπότε καταλαβαίνετε τους φόβους μου. Φτάνουμε στη δουλειά μου κι έχει το θράσος να μου δώσει και την κάρτα του. Παίρνω αμέσως την αστυνομία τηλ. και τον καταγγέλλω με το δικό του ονοματεπώνυμο και το δικό μου, φυσικά. Αντίδραση: Ναι έχουν γίνει πολλές καταγγελίες εις βάρος του, μας είναι πολύ γνωστός. Και πώς αξιοποιείτε αυτές τις καταγγελίες; Απάντηση αξιωματικού: Τι φορούσατε κυρία μου; Ένα καφτάνι αδιαφανές από την κορυφή ως τα νύχια (κυριολεκτικά). Τι περιμένετε να βιάσει κανα 15χρονο την ώρα πουν θα το μεταφέρει στο χωριό του από το φροντιστήριο στην πόλη: Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Α, ναι καλέ, ξέχασα. Δυο χρόνια μετά βίασε ένα 15χρονο κοριτσάκι που το μετέφερε από το φροντιστήριο στο χωριό του. Και τότε συνελήφθη. Αυτά για όσους παπάρες υποστηρίζουν ότι οι βιαστές υπάρχουν γιατί τα θέλει ο κώλος μας. Πρόκειται για άσκηση εξουσίας, σε μια από τις χειρότερες μορφές της, για ανικανότητα (σεξουαλική) κι ένα βάραθρο συμπλεγμάτων. Αϊ σιχτίρ πια μαλάκες, που θα υποστηρίξετε κιόλας τον πάσα πικραμένο (δηλ. τους εαυτούς σας) γιατί δεν μπορείτε να γαμήσετε όμορφα και με συναίσθημα ή και μόνο για την ευχαρίστηση (και των δυο, τριών κλπ).

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε