H Παραβίαση των Γυναικών ως Σεξουαλική Απελευθέρωση των Αντρών

εκσπερματιση ως φαντασίωση.png

Τα σεξουαλικά εγκλήματα όχι μόνο δεν καταδεικάζονται ομόφωνα απο την κοινωνία όπως θέλουν να πιστεύουν οι αρνητές της κουλτούρας του βιασμού αλλά αντιθέτως επιστρατεύουν έναν στρατό από μισογύνηδες που τα υπερασπίζονται με εντυπωσιακές διανοητικές κωλοτούμπες.

Στο συγκεκριμένο στάτους αφού η πράξη επικροτείται από τον συντάκτη ως θαρραλέα εκ μέρους του φοιτητή που ικανοποίησε την φαντασίωσή του ταυτόχρονα όχι μονο παιρνει ως δεδομένο ότι και η γυναίκα θα φαντασιωνόταν να της συμβεί κάτι τέτοιο στην βιβλιοθηκη αλλά θεωρεί την καταγγελία της ΑΠΟΔΕΙΞΗ του γεγονότος οτι ήταν κάτι που απόλαυσε κι αυτή. Φυσικά εντελώς συμπτωματικά αυτό ισχύει επιλεκτικά μονο για τέτοιου είδους έγκλημα -αν κάνεις μήνυση σε έναν ληστή αντί να τον διαολοστείλεις κανείς δε θα το ερμηνεύσει ως απόδειξη οτι φαντασιωνόσουν να σε ληστέψουν και προσπαθείς να ξεπλύνεις τις τύψεις σου για την ένοχη αυτή φαντασίωσή σου.

Θα πρέπει να επιμείνουμε λίγο ότι στις περιπτώσεις που περιγράφει ο συντάκτης του στάτους οι άντρες δεν εκπλήρωσαν κάποια «σεξουαλική» τους φαντασίωση άλλη από την ικανοποιήση που ένιωσαν από την παραβίαση και τον εξευτελισμό γυναικών που δεν συναίνεσαν σε οποιαδήποτε επαφή με το σπέρμα τους. Τόσο πολύ έχει ταυτιστεί η παραβίαση γυναικών με το ερωτικό που ο συγγραφέας το στατους αυτού το θεωρεί ως σεξουαλική απελευθέρωση χωρίς φυσικά να ενδιαφέρεται για τις γυναίκες που παραβιάστηκαν -η δική τους ελευθερία να επιλέξουν είναι αδιάφορη. Θεωρεί μάλιστα δείγμα υγείας της συμπεριφοράς τους ότι «η εξέλιξή τους σήμερα είναι εξαιρετική» αντί να το δει ως απόδειξη ότι ζούμε σε έναν πλήρως μισογυνικό κόσμο όπου οι ακραίοι μισογύνηδες μπορούν να εξελίσσονται χωρίς να συναντούν το παραμικρό εμπόδιο και φυσικά κριτική από άλλους άντρες.

Μπορούμε εδώ να αναλογιστούμε την αντιστοιχη αντίδραση της ελληνικής κοινωνίας αν το έγκλημα το είχε διαπράξει κάποιος μουσουλμάνος μετανάστης, έτσι σαν διανοητικό πείραμα.

ΥΓ: Να σημειωθεί οτι ο συγκεκριμένος είναι δικηγόρος.

Advertisement

One thought on “H Παραβίαση των Γυναικών ως Σεξουαλική Απελευθέρωση των Αντρών

 1. Παιδιά τι τσουτσέκι είναι αυτό; Πέρα από κανάλι στο Youtube έχει και ιστοσελίδα (με ίδιο logo με εκείνη της επαγγελματικής, δικηγορικής του σελίδας) όπου αναπτύσσει αντίστοιχου βεληνεκούς σκέψεις.

  Ενδεικτικά: https://antiliberal.gr/2018/03/08/ανθρώπινες-σχέσεις/άνδρες-γυναίκες/ζητιανεύοντας-σπέρμα/
  «Η επιθυμία τους για σεξ έχει τα χαρακτηριστικά της όρεξης — όχι της πείνας· η σεξουαλική πείνα είναι ανδρικό χαρακτηριστικό.»

  https://antiliberal.gr/2019/02/26/ατομική-εξέλιξη/γενικά/θεοπνευστα-ψευδη/#more-816
  «Η καλύτερη συνταγή αποτυχίας ενός γάμου είναι το μεγαλύτερο εισόδημα της γυναίκας.»

  https://antiliberal.gr/2018/03/09/νέες-υστερίες/φεμινιστική-υστερία/λανθάνουσα-μισανδρία/
  «Οι γυναίκες είναι κατεξοχήν κυνηγοί της ασφάλειας, διότι το μητρικό ένστικτο είναι πολύ ισχυρό — αυτό όμως δεν είναι σεξισμός.»

  https://antiliberal.gr/2018/02/28/ατομική-εξέλιξη/γενικά/τι-θέλει-ένας-άντρας/
  Αλλού ξανά : «Αυτό είχε τραγικές συνέπειες και για τους δύο. Με μαθηματική βεβαιότητα σας λέω πως συνταγή αποτυχίας ενός γάμου είναι η γυναίκα να έχει μεγαλύτερα εισοδήματα από τον άνδρα. Μην κοιτάτε που δεν βγαίνουν τέτοιες δημοσκοπήσεις στα ΜΜΕ, δεν συμφέρει τους θιασώτες του προπαγανδιζόμενου ακραίου φιλελευθερισμού.»

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s