Τι θα συνέβαινε αν απαρνούμασταν την προτεραιότητά μας στην είσοδο του κλαμπ

Μια φορά περιμέναμε με δύο φιλες μου έξω από ένα κλαμπ 35 λεπτά και ενώ είχαμε φτάσει πολύ κοντά στην είσοδο ο πορτιέρης αποφάσισε να παρακάμψει την μπροστινή παρέα και είπε σε εμάς να περάσουμε. Τότε εγώ κοιτάω δεξιά, βλέπω τα θλιμμένα προσωπάκια μιας παρέας αγοριών που τόσην ώρα σχολίαζε τα βυζιά μου, κοιτάω αριστερά, βλέπω το επικριτικό βλέμμα ενός συνάδελφου μου που κάποτε με είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και με πιάνει ένα impostor syndrome, λέω στον εαυτό μου ΟΧΙ δε μου αξίζει αυτό, δεν μπορείς να καταστρέψεις ζωές για να περάσεις εσύ καλά οπότε γυρνάω στον πορτιέρη και το λέω «Άδικε και σκληρέ πορτιερη, δε θα σου επιτρέψω να χρησιμοποιήσεις την εξουσία σου για να βλάψεις αυτά τα αθώα αγόρια και να φτιάξεις το στάτους του μπαρ ως γκομενοφωλιά για να προσελκύσεις άλλα, πιο κυριλέ αγόρια που θα ξοδεύουν περισσότερα λεφτα, στις εύθραυστες γυναικείες πλάτες μου, αυτό είναι ΜΙΣΑΝΔΡΙΑ!!!».

Και παιδιά δε θα το πιστέψετε, τότε ανοίγουν οι ουρανοί και εμφανίζεται Άγγελος Κυρίου και μου λέει «Αυτό ήταν ένα τεστ που έπρεπε να περάσεις ακριβώς όπως η θυσία του Ισαάκ! Απέδειξες ότι είσαι σωστή και δίκαιη και ως επιβράβευση ο Θεός θα λήξει την πατριαρχία ΜΟΝΟ για σένα, δηλαδή θα έχει γύρω γύρω πατριαρχία και μισογυνισμό αλλά σε ακτίνα ενός μέτρου από σένα θα υπάρχει ισότητα και σεβασμός στο γυναικείο φύλο. Και 3 σφηνάκια για σένα και την παρέα σου απο μένα.»

Oπότε περιμέναμε να πάει 5 για να μη πληρώσουμε διπλή ταρίφα καθώς δε θέλαμε να πάρουμε νυχτερινό λεωφορεία και να περπαταμε μέσα στη νύχτα μόνες μας μη μας βιάσουν, και μετά πήγαμε σπίτι κουρασμένες αλλά χαρούμενες που είχαμε βάλει ένα λιθαράκι στο δρομο προς την ισότητα. Αν όλες οι γυναίκες κάναν το ίδιο ταυτόχρονα το επόμενο Σαββατόβραδο η πατριαρχία θα κατέρρεε μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Επίσης κάθε φορά που δεν μπαίνετε στο κλαμπ πριν από μια παρέα αγοριών και που δεν αφήνετε έναν άντρα να σας ανοίξει την πόρτα, ένας άγγελος κερδίζει τα φτερά του.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s