Classic #ByeFelipe Case

Classic ‪#‎ByeFelipe‬ case με άλλον έναν άντρα που δεν μπορεί να διαχειριστεί την απόρριψη. Προς υπεράσπισή του βέβαια της έδωσε δύο ώρες περιθώριο για να συνειδητοποιήσει τι κελεπούρι θα χάσει αν δεν του απαντήσει.

Κι επειδή σε παρόμοια #ByeFelipe ποστ πάντα υπάρχει κάποιος που θα υποστηρίξει πως «μα κι αυτή γιατί δεν του απάντησε, είναι αγένεια», να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

-Δεν του απάντησε γιατί έτσι γουστάρει. Δεν εχουμε ούτε χρόνο, ούτε όρεξη να απαντάμε σε όποιον μας στέλενει. Δεν χρωστάμε σε κανεναν ούτε ένα δευτερόλεπτο απο το χρονο μας. Εδώ δεν απαντάμε καλά καλά στην μαμά μας (γειά σου μανούλα, δεν το είδα, θα σε παρω εγω ♥)

-Αν δεν ενδιαφερόμαστε για νέες γνωριμίες ή εν παση περιπτώσει για γνωριμία με τον συγκεκριμένο, τι νόημα έχει να απαντήσουμε; Για να του πούμε απλά οτι δεν ενδιαφερόμαστε; Παλι σκατοντίβες θα μας πει.

-Όποτε προσπαθούμε να είμαστε ευγενικές ενώ δεν ενδιαφερόμαστε στο τέλος μας λένε οτι δίνουμε και δικαιώματα και τους παραπλανούμε και αρχίζουν τα παραπονα για friendzone και leading on. Δεν χρειάζονται ευγένειες. Η απουσία απάντησης ισούται με το «δεν ενδιαφέρομαι» -και γι αυτο ακριβώς νευριάζουν.

-Ας μην προσποιούμαστε οτι το 99% των αγνώστων αντρών που στέλνουν στις γυναίκες δεν το κάνουν με σκοπό το πέσιμο, ή τέλοσπάντων το φλερτ. Δεν το κάνουν από ευγένεια και υπερβάλλουσα κοινωνικότητα. Οπότε δεν είναι ούτε κάποια χάρη ούτε καποια τιμή, ειναι απλά ένας άντρας που μας γουστάρει σεξουαλικά κι εμείς οχι. Δεν προσβάλλουμε τους καλούς του τρόπους όταν δεν απαντάμε, προσβάλλουμε τον εγωισμό του. Αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένες να συντηρούμε τον εγωισμό του καθενός.

-Και τέλος, ο πληγωμένος εγωισμός -κάτι πλήρως κατανοήτο και αποδεκτό, we have all been there-ΔΕΝ χρειάζεται να οδηγεί σε τετοιου είδους ξεσπάσματα. Ναι, η απόρριψη δεν ειναι ευχάριστη, αλλά είναι συνήθως το ένα από τα δύο φύλα που γίνεται επιθετικό και προσβλητικό σε τέτοιες περιπτώσεις.

~Hürrfem Sultan

καλησπερα

Advertisement