Ένας Σύγχρονος Ήρωας

Ο Κώστας είναι ένας ήρωας των καιρών μας, ένας άντρας που με τεράστια αυτοθυσία κάνει likes στις φωτογραφίες «αξιογάμητων» γυναικών με μοναδικό αντάλλαγμα την ελπίδα πως ίσως γαμήσει. Δυστυχώς, όπως και άλλοι θαρραλέοι πριν απο αυτόν, έπεσε θύματα της σύγχρονης σκλαβιάς, καθώς η σκληρή δουλειά χωρίς καμία ανταπόδοση είναι και η βαθύτερη έννοια του θεσμού της δουλείας. Το φαινόμενο αυτό μπορεί να περιγραφεί με τον όρο της «ξινομούνας», δηλαδή τις γυναίκας που δεν γελάει με τα ηλίθια αστεία σου και που έχει καλύτερα πράγματα να κάνει απο το να απαντήσει στην άνευρη συζήτηση που προσπαθεις να ανοίξεις στο chat από το πουθενά -στο 99% των περιπτώσεων με την εμπνευσμένη ατάκα «καλησπερα 🙂«.

Οι ξινομούνες δεν είναι όμως απλά γυναίκες που δεν ανταποκρίνονται στον Κώστα και στον κάθε Κώστα. Κάτι τέτοιο θα υπονοούσε ότι απλά δεν τους αρέσουν οι Κώστες, το οποίο ειναι αδιανότητο. Οι ξινομούνες έχουν στήσει ολόκληρη πλεκτάνη ώστε να παγιδεύουν αθώα αγόρια σαν τον Κώστα και να του αποσπάσουν likes και σχόλια τα οποία όπως όλοι ξέρουμε αποτελούν και το στόχο ζωής κάθε γυναίκας. Η συλλογή likes είναι πασίγνωστο ότι αποτελεί αυτοσκοπό αποκλειστικά των γυναικών που βάζουν ως δόλωμα τις σεξυ selfies τους, σε αντίθεση με τα παλικάρια σαν τον Κώστα που μπορούν ντόμπρα και ξηγημένα να μαζεύουν τον ίδιο αριθμό likes κλαψουρίζοντας για τις γκόμενες που δεν του έκατσαν.

Είναι στοιχειοθετημένο πλέον απο αυτή τη σελίδα πως ο πιο εύκολος τρόπος να μαζέψεις likes τονώνοντας τον πληγωμένο σου εγωισμό και νιώθοντας κάπως σημαντικός δεν είναι άλλος από το να δημοσιεύσεις το πιο μισογυνικό στάτους που μπορεί να σου εμπνεύσει η αδυναμία σου να διαχειριστείς την απόρριψη. Αυτό σίγουρα αποσπά περισσότερη υποστήριξη από οποιαδήποτε φωτογραφία γυναίκας με μπικίνι γιατί είναι κάτι με το οποίο πολλοί άντρες που πάσχουν από male entitlement μπορούν να ταυτιστούν.

~Hürrfem Sultan

πουλος

Advertisement