Πώς να Κάνετε μια Έγκυρη Ανάλυση για το Isis

Kαι αφού κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος μάθαμε πως οι γυναίκες που έχουν έντονη σεξουαλική ζωή δεν επιτρέπεται να εκφράζουν πολιτικές απόψεις, και αυτές που φοράνε μπραζίλιαν μαγιό δεν έχει νόημα να διαβάζουν, τώρα ενημερωνόμαστε πως οι γυναίκες που έχουν νυχτερινή ζωή δεν δικαιούνται να συζητάνε για τα διεθνή θέματα. Αυτά ειναι αποκλειστικότητα των αντρών -κι αυτών που βγαίνουν στο Ακανθους και αυτούν που δεν βγαίνουν προφανώς.

Γενικότερα δεν έχουν τελειωμό οι και-καλά-αστείες ατάκες που υπενθυμίζουν πως οι γυναίκες δεν πρέπει να ανακατεύονται με «σοβαρά» θέματα απαξ και στιγματιστούν ως χαζογκόμενες -και υπάρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ λιστα απο πράγματα που σε στιγματίζουν ως χαζογκόμενα, η οποία περιλαμβάνει σχεδόν οτιδήποτε θεωρείται «γυναικείο» ή θυμίζει πως η γυναίκα διαθέτει και σεξουαλικότητα.

Οι πολιτικές απόψεις θα πρέπει να εκφράζονται από γυναίκες μόνο αν αυτές κάθονται σπίτι τους διαβάζοντας όλη μέρα, απέχοντας από διασκεδάζεις και σεξ. Ξέρετε ντε, αυτές που το ίδιο διαδίκτυο υποβιβάζει ως αγάμητες, αριστερές «ξινομούνες».

~Hürrfem Sultan

akanthus

Advertisement