Η Φάτσα Βιαστή και το Victim Blaming

%cf%86%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b1-%ce%b2%ce%b9%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7

Victim Blaming επειδη οι γυναίκες δεν ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τους βιαστές από την φάτσα, σύμφωνα με τον φυσιογνωμιστή σχολιαστή. Κι εδώ ταιριάζει το φεμινιστικό ρητό «οι βιαστές δεν ειναι ρατσα ειδική, είναι άντρες καθημερινοί», καθώς οι βιαστές δεν είναι διαφορετικοι ως προς την εμφάνιση, την τάξη, την εθνικότητα, την μόρφωση, την οικονομική κατάσταση. Βιαστής μπορεί να είναι οποισδήποτε άντρας, οπότε εμείς πρέπει είτε να ζούμε σε μια συνεχή καχυποψία, και ετσι να μας λένε ξινές και μίσανδρες, ή να ζούμε τη ζωή μας κανονικά, κινδυνεύοντας να βιαστούμε και να κατηγορηθούμε μετά γι αυτό.

Κι αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι οι γυναίκες έχουν κατακτήσει την πολυπόθητη ισότητα, σκεφτείτε όλα αυτά τα απλά καθημερινά πράγματα, όπως το αλκοόλ, η αυθόρμητη κοινωνικόποίηση, ακόμα και οι μπάφοι, που δε μπορούμε να κάνουμε επί ίσοις όροις με τους άντρες, ενώ οι τελευταίοι μπορούν να τα απολαμβάνουν χωρίς τις ίδιες ανασφάλειες, κατηγορίες ή ενοχές.

Τό οτι οι μισογύνηδες βέβαια μπερδεύουν το χούφτωμα με την σεξουαλική απελευθέρωση επειδή αγνοούν την έννοια της συναίνεσης, είναι ακριβώς η βάση της κουλτούρας του βιασμού. Στη σύγχυση αυτή στηρίζονται ολα τα μισογυνικά σκουπίδια που κατηγορούν τις φεμινίστριες πως τάχα θέλουν να τους στερήσουν την σεξουαλική απόλαυση, καθώς στο μυαλό τους σεξ και βιασμός είναι ένα.

~HürrFem Sultan

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s