Γιατί οι Γυναίκες πρέπει Πάντα να Μένουν Σπίτι τους

τι λες τωρα2

Μια 17χρονη σκοτώθηκε και το συμπέρασμα του άλλου είναι να μείνουν οι γυναίκες σπίτι να μεγαλώνουν τα παιδια. Γιατί όχι, αφού τα πάντα είναι μια ευκαιρία για να πεις ότι οι γυναίκες θα πρέπει να μένουν σπίτι? Σκοτώνεται μία 17χρονη? αργεί μία οδηγός να φύγει όταν ανάψει πράσινο? Κάνει μία πολιτικός λάθος κίνηση? Η απάντηση πάντα είναι πως οι γυναίκες θα έπρεπε να είχαν μείνει σπίτι το οποίο το 2017 συνεχίζει να θεωρείται η φυσική μας θέση. Ο δημόσιος χώρος εξακολουθεί να θεωρείται ακατάλληλος για τις γυναίκες και οι άντρες θα μας το θυμίσουν με κάθε αφορμή.
Φυσικα όταν οι άντρες βιάζουν ομαδικά, προκαλούν ατυχήματα γιατί έτρεχαν με 200, μπαίνουν σε ένα σινεμά με όπλο, πυροβολούν και όποιον πάρει ο χάρος η λύση ποτέ δε θεωρείται να μείνουν οι άντρες σπίτι. Είναι μεμονωμένες περιπτώσεις που δεν έχουν να πουν τιποτα για το φύλο τους ως σύνολο παρά τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα που προκαλούν χιλιάδες θανάτους.
Βέβαια, όπως τελικά βλέπουμε και στο σχόλιο, ακόμα και όταν οι γυναίκες μείνουν σπίτι θα είναι και πάλι υπόλογες για κάθε 17χρονη που σκοτώθηκε και κάθε άντρα που βίασε ή δολοφόνησε μαζικά γιατι δεν τον μεγάλωσε σωστά η μάνα του.
Η λύση προφανώς είναι να μένουμε σπίτι μας ώστε να μπορούν να μας κατηγορούν για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας χωρίς να μας καεί το φαί όσο το κάνουν.

~Hürrfem Sultan

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s