Aγαπητέ φίλε μισογύνη,
Εκείνο το iphone που χαλβαδιάζεις μπροστά στην βιτρίνα του apple store θα το αγόραζες αν είχε λογισμικό του 2010 και δεν έπαιρνε κανένα update ούτε καν σε βασικές εφαρμογές, εστώ και κοψοχρονιά και με 24 δόσεις?
Ε τότε πώς θες κι εμείς να σε πάρουμε στα σοβαρά όταν οι ιδέες σου και η αντίληψή σου για τον κόσμο είναι όχι του 2010 αλλά του 1800 και δεν θα προσαρμοστείς ούτε στη νέα πραγματικότητα ούτε καν στην βασική αλήθεια ότι οι γυναικες δεν είναι πράγματα όσα κύματα φεμινισμού κι αν περάσουν?
ΥΓ: ΣΕ ΒΟΗΘΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΣΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΝΑΣ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΝΟΚΙΑ 3310
~Hürrfem Sultan