Γιατί οι Γυναίκες σου Λένε ότι Έχουν Αγόρι ενώ δεν Έχουν

56956452_2258975064352914_106407466866049024_n

Δεν φτάνει που τους σερβίρουμε την χυλόπιτα με το γάντι, δεν φτάνει που έχουμε αναπτύξει ντουζίνες τεχνικές για να λέμε οχι αλλά πιο μαλακά και ευκολοχώνευτα για τον εγώ τους, δεν φτάνει που που ακόμα και στον ελεύθερο χρόνο μας αγχωνόμαστε και καταβάλουμε emotional labor για να χαιδέψουμε τον εγωισμό τους γιατι η κοινωνία μας έχει κάνει να δίνουμε προτεραιότητα στα συναισθήματα των αντρών, μιλάνε και απο πάνω!

Δεν φτάνει που το «εχω αγόρι» είναι η πιο αποδεκτή για τους ίδιους δικαιολογία και ο πιο εύκολος τρόπος να τους κάνουμε να μας αφήσουν ήσυχες γιατί σέβονται περισσότερο έναν άλλο άντρα παρά το δικό μας ΌΧΙ, μας τη λένε και από πάνω!

Κάθε γυναίκα ξέρει οτι το «οχι δεν εχω αγόρι αλλά δεν ενδιαφέρομαι» θα την κάνει να ρισκάρει από το να χάσει άλλα 10 λεπτά απο τη ζωή της μέχρι να ξεφορτωθεί τον αυτόκλητο μνηστήρα έως και να αντιμετωπίσει λεκτική ή ακόμα και σωματική επίθεση. Το «έχω αγόρι» είναι μία δοκιμασμένη μέθοδος που μας γλιτώνει χρόνο και δράμα. Και αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους για το ότι μας πρήζουν στο κλαμπ χωρίς να τους έχουμε δώσει κανένα σημάδι οτι ενδιαφερόμαστε, μας λένε και ντίβες.

Δηλαδή αν τους λέγαμε «δεν έχω αγόρι αλλά και 5 χρόνια να χα να γαμήσω ούτε το twitter μου δε σου έδινα» τι θα μας έλεγαν?

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s