Οι Γυναίκες που δεν Πιστεύουν στην Γυναικεία Φιλία

γυναικείες φιλίες

Οι γυναίκες που ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει γυναικεία φιλία είναι το αντίστοιχο του άντρα που ισχυρίζεται ότι όλες οι πρωην του ήταν τρελές. Οι δηλώσεις αυτές ειναι το απόλυτο red flag και κάντε την χάρη στους εαυτούς σας να μην χαραμίζετε τον χρόνο σας με τέτοια άτομα. Είναι άνθρωποι που ουσιαστικά κάνουν τις προβολάρες τους στους αλλους και δικαιολογούν τις δικές τους αποτυχημένες σχέσεις με έναν αποδεκτό μισογυνισμό. Αν δε σου στέριωσε φιλία με γυναίκα μέχρι τώρα ο κοινός παρονομαστής είσαι EΣΥ.

Eίναι πολύ ενδιαφέρον βέβαια ότι το αντίστοιχο παράπονο από τους άντρες δεν είναι «μας έγραψε γιατί βρήκε γκόμενα» αλλά «αυτή η μέγαιρα τον έβαλε στο βρακί της και τον απομόνωσε από τα φιλαράκια του».

Καμία σχέση δεν μένει αναλλοίωτη, οι άνθρωποι μεγαλώνουν, εξελίσσονται, αλλάζουν και οι σχέσεις τους μπορεί να πάρουν νέα μορφή ή να μην καταφέρουν να προσαρμοστούν. Αυτό που μένεις αναλλοίωτο είναι το μισογυνικό πρίσμα μέσα από το οποίο ορισμέν@ επιμένουν να βλέπουν τις σχέσεις τους αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους.

Σχολιάστε