Από το «Κρίμα» στο «12 λιγότεροι», Μια Εθνική Προπαγάνδα Δρόμος.

τραγωδία με πρόσφυγες

«Πώς έγινα έτσι» αναρωτιέται ο πρώτος σχολιαστής, αποδεικνύοντας ότι η πλήρης απο-ανθρωποποίηση των μεταναστών δεν είμαι μία φυσική και ενστικτώδης διαδικασία. Η απάντηση που ψάχνει είναι «εκφασισμός» και «προπαγάνδα». Έτσι μετατράπηκε κι αυτός σε ένα φασιστοειδές που επιθυμεί τον αφανισμό της μισής ανθρωπότητας για να μην φτάνει στο νησάκι του και του χαλάει την αισθητική. «12 λιγότεροι», πόσοι δηλαδή απομένουν να πεθανουν για να ζει αυτός ήσυχος ότι δε θα τον ενοχλήσουν στην Ελλαδίτσα του, να έχει υπολογίσει άραγε?

Χρειάστηκε μια συντονισμένη υπερπροσπάθεια των πολιτικών ελιτ και των Media για να γίνει «έτσι» αυτός και χιλιάδες συμπολίτες μας. Μια οργανωμένη προσπάθεια για να αναδειχθούν οι μετανάστες ως πηγή της κρίσης, πηγή της μιζέριας μας και πρωταρχική απειλή του έθνους, το οποιό είναι πάντα ευκολότερο να το χειραγωγήσεις μέσω του ΦΟΒΟΥ και της ψευδαίσθησης οτι πολιορκείται και ότι όλοι θέλουν το κακό του.

Πολλοί θα πουν ότι αυτό είναι ανθρώπινο ένστικτο, ότι αυτός είναι ο νόμος του ισχυρότερου, οτι η εχθρότητα προς άλλες ομάδες είναι απαραίτητη για την επιβιωσή μας κι άλλες τέτοιες ψευδοεπιστημονικές παπαριες που προσπαθουν να νομιμοποιήσουν τον κανιβαλισμό του ανθρώπινου είδους προς όφελος των λίγων. Η αλήθεια είναι οτι κανείς δεν γεννιέται έτσι, απαιτείται πολύς κόπος, και πλύση εγκεφάλου με τη χρήση πολλών ιδεολογικών εργαλείων για να καταντήσει έτσι, για να συσκοτιστεί η απλή βιολογική αλήθεια πως και οι μετανάστες είναι άνθρωποι.

Από το «Κρίμα» στο «12 λιγότεροι», μια εθνική προπαγάνδα δρόμος.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s