Τι Καλά που Περνάνε οι Μουσουλμάνοι

μουσουλμανοι

Έχετε παρατηρήσει αυτή την υπόρρητη ζήλεια με την οποία μιλάνε οι Ελληνάρες για το Ισλάμ και αυτή τη σχέση αγάπης-μίσους που έχουν μαζί του? Η φάση είναι «είμαστε πολύ ανώτεροι από τους μουσουλμάνους γιατί δεν έχουμε τον βάρβαρο και μισογυνικό πολιτισμό τους αλλά ρε γαμώτο πόσο πολύ θα θέλαμε να έχουμε τον βάρβαρο και μισογυνικό πολιτισμό τους, πρέπει να περνάνε πολύ ωραία οι άντρες εκεί»..

Όταν τα φασιστάκια μιλάνε για το Ισλάμ προβάλλουν πάνω του τις δικές τους φαντασιώσεις -αχ, ευλογημένη γη η Μέση Ανατολή που μπορούν ελεύθερα να βιάζουν γυναίκες πιάνοντας τις από τα μαλλιά, τι ωραία να μπορούσαμε να το κάνουμε κι εμείς… Με λίγα λόγια εξομολογούνται οτι θα ήθελαν να βιάζουν και να δέρνουν γυναίκες την ίδια ώρα που προσποιουνται ότι αυτό δεν συμβαίνει στις χριστιανικές χώρες. Το γεγονός ότι παραδέχονται πως οι Δυτικές γυναικες ζουν σε κοινωνίες που οι άντρες εύχονται φωναχτά να μπορούσαν να τις βιάσουν όπως τάχα γίνεται στο Ισλάμ δεν τους περνάει καν από το μυαλό οτι απλά επιβεβαιώνει ότι ζούμε κι εμείς σε υπερβολικά μισογυνικές κοινωνίες. Γιατί το να μας λένε στα μούτρα ότι θα θέλαν να μας πιάνουν από τα μαλλιά και να μας σέρνουν στο κρεβάτι δεν είναι μισογυνισμός μισογυνισμός θα ήταν αν το έκαναν. Μονό που, τι σύμπτωση, το κάνουν και στη Δύση!

Αυτή είναι ακριβώς η λειτουργία της ρητορικής περί Ισλάμ στη Δύση: Ένας τρόπος να επιβεβαιώνεται η ανωτερότητα του Δυτικού πολιτισμού ενώ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ αποτελεί μια έμμεση απειλή στις γυναικες για το πόσο χειρότερη θα μπορούσε να γίνει η θέση μας. Μιλώντας με ένα είδος κρυφού θαυμασμού συνεχώς για το πόσο καλύτερη είναι η θέση των αντρών στο Ισλαμ και όλα τα προνόμια που τάχα απολαμβάνουν, αυτό που μας λένε είναι ότι πολύ θα επιθυμούσαν να μας αφαιρέσουν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας, κι αν δεν προσέξουμε, μπορεί και να το κάνουν γιατί η επιθυμία τους έιναι πάντα εκεί.

Το ότι ονειρεύονται μαζί με τους βιασμούς σφαγές ζώων και τσιφτετέλια, λες και τους εμποδίζει κανείς στην Δύση, είναι ενδεικτικό του πώς προβάλλουν στο Ισλάμ φαντασιώσεις που ήδη πραγματοποιούν και στη Δύση.

Βtw, το Κοράνι επιτρέπει 4 γυναίκες αλλα είναι κι αυτό ενδεικτικό του πως και ο τελευταίες βλάκας Δυτικός έχει την αλαζονεία να το παίξει εξπέρ στο Ισλάμ.

Advertisement

4 thoughts on “Τι Καλά που Περνάνε οι Μουσουλμάνοι

 1. Υπάρχει ένας αληθινά μυστήριος εναγκαλισμός του νέου φεμινισμού με το Ισλάμ, που χρήζει ψυχανάλυσης.
  Σε κάποια ανάπαυλα από το κοπιώδες (not) κυνήγι φασιστών-σεξιστών στο ίντερνετ να το ψάξετε…
  Και εάν βρείτε άκρη, λύστε και σε εμάς την απορία…

  Μου αρέσει!

  • Yπάρχει απλά ενα φτύσιμο στην μάπα όσων ρατσιστών αρέσκονται να πιστεύουν οτι το Ισλαμ, σε αντίθεση με τον Χριστιανισμό, είναι εγγενώς συντηρητικό. Υπαρχει ανεξάντλητη ακαδημαική βιβλιογραφία για τον λεγόμενο «πολιτισμικο ρατσισμο» που έχει αντικαταστήσει πια τον φυλετικο ρατσισμό, και σε αντίθεση με εσας δεν τον αποδίδουμε σε ψυχαναλυτικούς λόγους αλλά στον ρατσισμό που είναι βαθιά χαραγμένος στο μυαλό του Δυτικού.
   Εχεις δίκιο, το κυνήγι δεν ειναι καθόλου κοπιώδες, τα φασιστικά σκουπιδια έρχονται σε έμας από μονα τους όπως παρατηρούμε και εδώ 🙂

   Μου αρέσει!

   • (Φίλατη Σουλτάνα, Λογικά δεν θα το δημοσιεύσετε αλλά δεν πειράζει)
    Αφού σκούπισα την «μάπα μου» απαντώ

    Κοιτάξτε, υπάρχει γενικώς πολλή βιβλιογραφία για πολλά θέματα. Για παράδειγμα, μίας και πιάσαμε τους πολιτισμούς και τον συντηρητισμό τους σας προ(σ)καλώ να ψάξετε ποιος και (κυρίως) γιατί, δηλαδή επάνω σε ποια απολύτως συγκεκριμένη θρησκευτική/νοηματική βάση, εισήγαγε στα νεότερα χρόνια τον όρο «ανεξιθρησκία». (hint: ήταν «ελληναράς χριστιανός»)

    Τώρα, την «ανεξάντλητη ακαδημαϊκή βιβλιογραφία που αναφέρεται στον πολιτισμικό ρατσισμό(*)», δεν την γνωρίζω ομολογώ, αλλά έχω μία τόση δά μικρή υποψία πως εδράζεται και ορμάται εκ των cultural studies (τρία πουλάκια κάθονταν- όπου φυσά ο αγέρας).
    Όπως και να έχει, αν κατάλαβα που μάλλον κατάλαβα εντάσσεται και αυτός στον δυτικό αυτομαστίγωμα που πρέπει ως χριστιανοί λευκοί στρ8 άντρες να τηρούμε ευλαβικά αμα τη αφίξη του πρωινού ήλιου στρεφόμενοι προς την ανατολή ομολογώντας τρεις φορές «Ναι, είμαι μισογύνης, αποτάσσομαι τον τοξικό μου ανδρισμό».
    Πάντως όλα αυτά είναι λεπτομέρειες, καθώς φαίνεται να συμφωνούμε: Υπάρχει εναγκαλισμός! Καλά στέφανα και καλούς απογόνους! Εδώ, ήμεθα και αδημονούμε να δούμε την ευτυχή κατάληξη του ειδυλλίου.. Στην αιτιολόγηση διαφωνούμε, αλλά αυτό είναι επουσιώδες.
    Ευχαριστώ,
    ΧάρηςΠ.
    (*) Το γελοίον της υπόθεσης είναι πως εάν εγώ μιλήσω για πολιτισμικό μαρξισμό είμαι συνωμοσιολόγος…

    Μου αρέσει!

   • Aχ μωρέ, νόμιζε ότι είναι τόσο τέλεια δομημένο και αποστομωτικό το επιχείρημα του που δε θα το δημοσιεύσω, τόση επικίνδυνη γνώση δεν πρέπει να κυκλοφορεί δημόσια, πρέπει να μένει καλά κρυμμένη στα βιντεάκια του Youtube απ’όπου την ψάρεψες.

    Αλήθεια, δεν έχεις προσέξει ότι ο ρατσισμός πλέον δεν θεωρείται θέμα γενετικό αλλά έχει εδώ και πολλές δεκαετίες μετεξελιχθεί σε πολιτισμικό ρατσισμό, κατηγορώντας την κουλτούρα των μαύρων, των μουσουλμάνων, των φτωχών εκεί που παλιά κατηγορούσε τα γονίδιά τους? Μα τι τυπικό για ένα ακόμα αλαζονικό βούρλο να μιλάει και να γράφει αναλυσάρες έχοντας μείνει πισω μερικές δεκατίες στις εξελίξεις των ανθρωπιστικών επιστημών! Τα αναλυτικά σου εργαλεία έχουν μείνει στο ’40 μαζί με τα μυαλά σου. Μην προσπαθείς να διεξάγεις διανοητική συζήτηση λοιπόν που είναι out of your league. Είναι σαν να προσπαθώ εγώ να πάρω πτυχίο οικονομικών με τα μαθηματικά του Δημοτικού. Δεν πειράζει όμως, με λίγο πληθυντικό ευγενείας, αστική ευγένεια και μια υποψία καθαρεύουσας μπορείς να κρύψεις την αμορφωσιά και την ασχετοσύνη σου, ούτε που θα το καταλάβει κανείς 😉

    Λυπάμαι που αδυνατείς να διαχωρίσεις την αυτοκριτική από του αυτομαστίγωμα. Αυτό εκτός από ακαδημαικά ελλιπή σε κάνει όπως φαίνεται και ανυπόφορο ως άνθρωπο. Αχ, αυτή είναι η κατάρα του Λευκού στρέιτ άντρα όμως, πάντα να έχει τη ψευδαίσθηση ότι είναι καλύτερος και εξυπνότερος από ο,τι νομίζει κι έτσι να βιώνει… λίγο έντονα τις συνεχείς προσωπικές αποτυχίες και την απόρριψη. Σαν την απόρριψη που βιώνεις εσύ συλλογικά από τις γυναικες πχ, που είναι και ο λόγος που σε έφερε εδώ, να προσπαθείς απελπισμένα να κερδίσεις την προσοχή και την αναγνώρισή μου.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s