Πώς να μην Χάσετε την Στύση σας

tasos zagos black pill

Υπάρχουν άνδρες που αν δεν αντικειμενοποιήσουν μια γυναικα κυριολεκτικά χάνουν την στύση τους.

Αντιπαρέρχομαι το «δε μου σηκώθηκε με 6 διαφορετικές γυναίκες γιατί ΑΥΤΕΣ ήταν ξενέρωτες» (την ώρα που το «δεν υπάρχει χημεία» που προτείνει ο αρχικός σχολιαστής ακούγεται ως μια πιο ισορροπημένη ερμηνεία) γιατί δε θέλω να γίνει αυτό το ποστ αφορμή για αστεία περί ανικανότητας των μισογύνηδων καθώς κι αυτά είναι βαθιά πατριαρχικά. Θα εστιάσω στην ηδονη που ανιχνέυω να αντλεί ο Τάσος περιγράφοντας με τόσες διαφορετικά σχήματα («πορνη», κουκλα του σεξ, σκλάβα του άντρα αφέντη) την δική του αντιμετώπιση προς τις γυναικες, παροτρύνοντας έναν άλλο άντρα να δει τις γυναίκες ως αντικείμενα και αποθαρρύνοντας τον απο το να εστιάσει στην δική τους απόλαυση, λες και τα δύο αυτά είναι αλληηλοαποκλειόμενα. Ο Τάσος φαίνεται να αγχώνεται στην ιδέα ότι μπορεί να υπάρχουν άντρες εκεί έξω άντρες που κάνουν τις γυναίκες να περνάνε καλά στο σεξ, λες και αυτό θα κλέψει από την δική του χαρά, οπότε αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει και τον Γιώργο στον δικό του μισογυνισμό. Αν γίνει και ο Γιώργος εξίσου άθλιος στο σεξ, ο Τάσος θα μπορεί να κοιμάται καλύτερα, γιατί δε θα νιώθει ούτε ότι υστερεί, ούτε ότι αυξάνεται το συνολικό ποσο γυναικείας ικανοποίησης στον σύμπαν.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η καταληκτική πρόταση σύμφωνα με την οποία ακόμα και αν δεν εστιάζεις στην απόλαυση των γυναικών αυτές ούτως ή αλλως θα γουστάρουν, συμπέρασμα που εκφράζει μια πατριαρχική αντίφαση: οι άντρες θα πρέπει να βλέπουν τις γυναίκες ως αντικείμενα αλλά τα αντικείμενα αυτά εξακολουθούν να απολαμβάνουν το ¨»ξέσκισμα» γιατί αυτή είναι η φύση της «πόρνης», λέξη η οποία χρησιμοποιείται άλλοτε για να περιγράψει μια γυναικα που υπάρχει για την ικανοποίηση των αντρών και άλλοτε μια έντονα σεξουαλικά γυναίκα που φαίνεται να απολαμβάνει το σεξ πέρα απο το επιτρεπτό όριο. Είναι αυτή μια προσπάθεια του Τάσου και γενικα του μέσου μισογύνη να πείσει τον εαυτό του ότι τελικά δεν είναι τόσο κακός στο σεξ και τελικά η γυναίκα ικανοποιείται ή εκφράζει απλά την υπαρξιακή του αγωνία ότι οι γυναικες περνάνε καλά παρά τις εσκεμμένες προσπάθειές του για το αντίθετο? Παραμένει ανοιχτό σε ερμηνεία.

Oι εμετικές αυτές μισογυνικές απόψεις εκφράζονται σε ελληνική σελίδα που ασπάζεται την ιδεολογία του «black pill», δηλαδή μιας ακραία συνηρητικής, ρατσιστικής και μισογυνικής ιδεολογίας η οποια είναι δημοφιλής ιδιαίτερα ανάμεσα σε incels και άλλες μίζερες υπάρξεις. Ως συνήθως τέτοιες σάπιες θεωρίες ταυτίζονται με την «λογική» καθ΄ξως η πατριαρχία ανέκαθεν επέτρεπε στους άντρες να θεωρούν «ορθολογισμό» και «λογική» οποιαδήποτε ανυπόστατη μπούρδα τους βολεύει να ασπάζονται.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s