Ένα Λόγιο Σήκουελ

logio 2

 

Το προηγούμενο ποστ είχε και διευκρινιστικό σήκουελ, και αυτό που με αφήνει άναυδη πάντα με αυτές τις φανφάρες είναι η υπερβολική αυτοπεποίθηση του μέτριου άντρα που δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αλλά νομίζει οτι είναι κυριολεκτικά ένας ΛΟΓΙΟΣ φιλόσοφος, ένας ώριμος, έμπειρος άντρας που έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι κι βρίσκεται στη θέση να μας συμβουλέψει πώς θα κερδίσουμε το σεβασμό του και πώς θα τον ρίξουμε.

Επειδή στερείστε νόησης καθίστε να σας το μασήσουμε λίγο: κάθεστε και γράφετε διαρκώς μισογυνικά ξεράσματα για κώλους και ξεκωλιάρες νομίζοντας οτι μας προσφέρετε κανένα απόσταγμα σοφίας, ενώ στην πραγματικότητα είναι οι μισογυνικές φιλοσοφίες του κώλου ενός γυμνασιόπαιδου που μπορούν να συνοψιστούν με 2 emoticon:🤡🍑

Συνέλθετε λίγο που νομίζεται οτι η ζωή μας περιστρέφεται γύρω από το πώς θα κερδίσουμε το σεβασμό του κάθε κακομοίρη μισογύνη και ότι η αξία των γυναικών πηγάζει από το τί έχει να προσφέρει στους άντρες και πώς μας βλέπουν αυτοί. Δεν είστε σε θέση να καθορίσετε την αξία μας. Αρχίστε να αναρωτιέστε τι έχετε ΕΣΕΙΣ να προσφέρετε στις γυναίκες γιατί δεν είστε ούτε τόσο ώριμοι, ούτε τόσο λόγιοι, ούτε τόσο φτασμένοι όσο νομίζετε ούτε το δώρο το θεού που σας έκανε να πιστεύετε η πατριαρχία. Ξεκινήστε με λίγο φεμινισμό γιατί έχουμε χάσει καθε σεβασμό προς τα μισογυνικά μπάζα και θα πρέπει να κοπιάστε για να τον κερδίσετε.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s