Όταν οι Άντρες δεν Γυμνάζονται για να Πολεμάνε

neats-gr

Άλλο ενα ομοφοβικό ποστ που καταλήγει στο συμπέρασμα οτι στους ομοφυλόφιλους αξίζει κυριολεκτικά ο ΘΑΝΑΤΟΣ. Η ομοφοβία δεν είναι απλά θέμα αισθητικής και διαφορετικής προτίμησης, η ομοφοβία οδηγεί στο να θεωρουνται οι ζωές των ομοφυλόφιλων ζωές ανάξιες να βιωθούν και γι αυτό δεν είναι ποτέ άσχετη με τη βία που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι γκέι ή και τις πολιτκές που δεν τους λαμβάνουν υπόψη.
Η ανάρτηση πλαισιώνεται με νοσταλγία για τις παλιές καλές εποχές που οι άντρες ήταν πραγματικοί άντρες με κύρια ασχολία τον πόλεμο καθώς και την υπόθεση πως τις χρυσές αυτές εποχές οι ομοφυλόφιλοι ήταν λιγότεροι -ή ότι δεν πολεμούσαν. Αυτό φυσικά δεν στηρίζεται σε κάποια στατιστική έρευνα αλλά σε μια καθαρή φαντασίωση του ένδοξου παρελθόντος και γνωρίζουμε ήδη πως η ομφυλοφιλία δε ταιριάζει με την φασιστική ρητορική της προγονολατρείας. Oμοφυλοφιλία βέβαια υπήρχε παντά απλά είτε είχε διαφορετική μορφή -αποτελώντας περισσότερο πρακτική και λιγότερο ταυτότητα- είτε ήταν λιγότερο φανερή.
Το οτι ο συγραφέας της ανάρτησης θεωρεί πως οι άντρες πρέπει να γυμνάζονται και να περιποιουνται τον εαυτό τους μονο «για να την πέσουην σε κάποιο θηλυκό» δείχνει πώς ομοφοβία και τοξική αρρενωπότητα πάνε χέρι χέρι χρησιμοποιώντας τις γυναίκες απλά ς επιβεβαίωση τους ανδρισμού τους.

~Hürrfem Sultan

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s