Νεολαία 2019

Στο ασανσερ.jpg

Δεν χρειαζόμαστε φεμινισμό στη Δύση γιατι πλέον οι άντρες δε μας θέλουν παρθένες αλλά μας επιτρέπουν να έχουμε πάει με μέχρι 4! Οι φεμινιστικοί αγώνες των προηγούμενων γενιών ευοδώθηκαν, το όριο ανέβηκε κατά 4 μονάδες πέους, τι άλλο θέλουμε πια?

Α ναι, θέλουμε οι άντρες:

1) να καταλάβουν ότι οι ζωές τον γυναικών δεν είναι οντισιόν για να μας επιλέξουν για γάμο και ο τίτλος της συζύγου δεν πλέον το ανώτατο αξίωμα στο οποίο μπορούμε να φτάσουμε οπότε ας σταματήσουν να μας σπαμάρουν με τα κριτήρια τους.

2) να συνειδητοποιήσουν οτι αν ο τρόπος που «νιώθουν ως άντρες» εξαρτάται από το πόσους πηδήξαν οι γυναίκες πριν από αυτούς σημαίνει απλά πως η πατριαρχία έχει συνδέσει την έννοια της αρρενωπότητας με τον έλεγχο πάνω στα σώματα των γυναικών. Δεν βλέπεις καμία γυναικα να χάνει τον ύπνο της με το πόσο σεξ κάνει αυτή τη στιγμή ο μελλοντικός της σύζυγος γιατί οι γυναίκες δεν νιώθουν entitled στα σώματα των αντρών ούτε διεκδικούν τον έλεγχο πάνω τους ως μέρος της αυτοεκτιμησής τους.

Να προσθέσουμε εδώ οτι το slut shaming και η εμμονή ανδρών με τον έλεγχο της γυναικείας σεξουαλικότητας δεν μας ενοχλεί επειδή δε θα μας κάνουν πρόταση γάμου αλλά επειδή είναι ένα γενικό πατριαρχικό φαινόμενο με πολύ πιο σοβαρές προεκτάσεις -όπως η κουλτούρα του βιασμού ή ο περιορισμός των αναπαραγωγικών μας δικαιωμάτων.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s