Αθεΐα και Εξισλαμισμός

papoytsaki

Eίναι ενδιαφέρουσα η σύνδεση του εξισλαμισμού με την αθεΐα γιατί δείχνει ότι με τον όρο «εξισλαμισμό» οι Ελληνάρες στην ουσία εννοούν το τέλος της βεβαιότητας ότι αποτελούν την νόρμα, την απόλυτη πλειοψηφία. Εξισλαμισμός και αθεία σημαίνει περισσότεροι μουσουλμάνοι και άθεοι στην Ελλάδα και άρα το τέλους της ψευδαίσθησης μιας συμπαγούς και ομοιογενούς ελληνορθόδοξης κοινότητας. Είναι αυτό που λέμε και για τον σεξισμό: ο προνομιούχος θεωρεί καταπίεση να χάνει το προνόμιό του και να αντιλαμβάνεται ότι δεν εκφράζει πλεοντο οικουμενικό υποκείμενο. Οι Μουσουλμάνοι βέβαια διαφέρουν από τους άθεους ώς προς το οτι δείχνουν διαφορετικά εξωτερικα καθώς ο Ελληνάρας με τον όρο «μουσουλμάνος» δεν εννοεί κάποιον που έχει τατουάζ μια ημισέληνο ουτε που τον έχει με τα μάτια του να προσεύχεται σε κάποιο τζαμί, εννοεί οποιονδήποτε σκουρόχρωμο, ακόμα κι αν αυτός στην πραγματικότητα είναι Ινδουιστής, Αλεβίτης ή αθεος ή ακόμα και άραβας Χριστιανός.

Εξισλαμισμός με λίγα λόγια δεν είναι η επιβολή του Ισλάμ στον Ελληνικό πληθυσμό, ούτε καν η επικράτηση του Ισλάμ μέσω μιας μουσουλμανικής ελίτ και της μετατροπής των χριστιανών σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας, όπως πχ στην Οθωμανική αυτοκρατορία. Οι πολίτες δεύτερης κατηγορίας είναι άλλωστε τώρα οι μετανάστες, που στην Ελλάδα στερούνται βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων. Είναι απλά ο φόβος των Χριστιανών ότι δε θα μπορούν να επιβάλλονται στις μειοψηφίας απλά με το να τις αγνοούν και να προσποιούνται ότι εκφράζουν το σύνολο, όπως κάνουν εδώ και χρόνια με τους άθεους ή με τους Μουσουλμάνους της Θράκης

Είναι όμως και για άλλον έναν λόγο που οι παρανοικοι φόβοι περί «εξισλαμισμού» φαντάζουν αστείοι. Ο μέσος Λευκός Δυτικός Χριστιανός θεωρεί οτι ο Δυτικός πολιτισμός επιβλήθηκε μέσω της αποικιοκρατίας γιατί οι Δυτικοί είχαν απλά «ανώτερο πολιτισμό ‘και οι αποικιοκρατούμενοι ήταν απλά «πίσω στην εξέλιξη» -πιθήκους τους λέγανε τότε, (ισλαμο)πιθήκους τους λένε και τώρα. Η ιδια η κατάκτηση των λαών αυτών και η κυριαρχία των Δυτικων δυνάμεων πάνω τους όπως και η οικονομική επικράτησή τους σήμερα θεωρείται ακριβώς ως σημάδι της κατωτερότητάς των μη Δυτικών χωρών. Αν ήταν ίσιοι με εμάς, σκέφτονται οι Δυτικοί εδώ και αιώνες, δε θα είχαν κατακτηθεί τόσο εύκολα. Αν ήταν ίσοι με εμάς δε θα ήταν φτωχοί και «υπαναπτυκτοι». Σίγουρα λοιπόν οι Λευκοί Χριστιανοί ήταν και είναι πολύ ανώτεροί τους. Αυτή η γραμμή λογικής βέβαια δεν ισχύει ποτέ για τις ιστορικές περιόδους που επικρατούσαν μουσουλμανικοί πληθυσμοί επί χριστιανικών ούτε φυσικά όταν εκφράζουν τώρα τους παράλογους φόβους τους περί «εξισλαμισμού». Εκεί η επικράτηση των «Άλλων» είναι μια κατάφωρη αδικία.

Μας καλούν λοιπόν οι Ελληνάρες νοικοκυραίοι όχι μονο να κάνουμε περισσότερα παιδιά για να είμαστε περισσότεροι από τους Άλλους αλλά να τα βαφτίζουμε κιόλας για να μην χάσουμε τα ποσοστά μας και άρα την ψευδαίσθηση της ανωτερότητάς μας. Ελπίζω να απογοητεύονται κάθε μέρα και περισσότερο.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s