Aίμα, Τιμή, Γυναικοκτονίες και Βιασμοί

πουλος 2

 

Ναι, ναι ξέρω τι θα μου πείτε ορισμένοι, ο Κώστας είναι απλά τρολ, σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να εννοεί τίποτα από αυτά, τα λέει για να προκαλέσει. Σίγουρα ο Κώστας έχει φίλες που τις διαβεβαιώνει ότι όλα αυτά τα λέει «για πλάκα» και ότι αν οι ίδιες βιάζονταν αυτός θα ήταν ο πρώτος που θα αγανακτούσε. Δεν πειράζει που ο Κώστας το κάνει πιο πιθανό για όλες μας να βιαστούμε. Ακόμα και ο φίλος του από κάτω, που απηύδησε με τα «παιδιαρίσματα» του Κώστα δεν έχει άλλη γλώσσα για να επικοινωνήσει μαζί του πέρα από τον μισογυνισμό και την κουλτούρα του βιασμού. Κάνει σαν «κοριτσάκι που *προκαλεί* για @@@» ο Κώστας, γιατι το να θέλει σεξ μια γυναίκα είναι της ιδιας τάξης με το να επικροτεί κάποιος βιασμους και γυναικοκτονίες. Μήπως εννοεί ότι κ ο Κώστας προκαλεί να τον πετάξουν απο κανένα γκρεμό;

Για το άλλοθι του «τρολαρίσματος» έχω μιλήσει σε αυτό το κείμενο*. Εδώ θα αρκεστώ να πω ότι είναι ύποπτο να αφιερωνεις τόσο χρόνο και ενέργεια από τη ζωή σου για να εξοργισεις τις φεμινίστριες και να χτίσεις ολόκληρη την διαδικτυακή σου περσόνα πάνω στον μισογυνισμό –και ο συγκεκριμένος αποτελείται πλέον από 40% νερό και 60% μισογυνισμό καθώς έχει αφυδατωθεί κιολας από τους πολλούς αφρούς που βγάζει από το στόμα κάθε φορά που ακούει για φεμινισμό. Δεν το κάνεις αυτό αν δεν πίστευες αυτα που λες, ακόμα και αν τα λες με ένα είδος υπερβολης.

Από ολες τις ακραίες χυδαιότητες δε θα μείνω ούτε στον προφανή ρατσισμό για τους Αλβανούς ούτε στο άγχος του ότι το σεξ κάνει μια γυναίκα να νιώθει σημαντική. Θα μείνω στο πως θεωρείται φυσική η βίαιη αντίδραση των αντρών όταν μια γυναίκα θίγει τον «ανδρισμό» τους. Με λίγα λόγια, η πατριαρχία κατασκευάζει την έννοια του ανδρισμού ως πολύτιμη και μετά τους καλεί να την υπερασπιστούν ακόμα και με αίμα αλλά εμείς πρέπει αυτό να το δεχτούμε ως μη σεξιστικό, δηλαδή πέρα από την πατριαρχία. Την ίδια ώρα όμως που οι άντρες μπορούν να επικαλούνται ως ελαφρυντικό την αντρική τους τιμή την οποία τάχα έθιξε μια γυναίκα, κοροιδεύοντας τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι ή το μέγεθος του πέους τους, οι άντρες έχουν το ελεύθερο να χλευάζουν νύχτα μέρα τις χοντρές, τις αγ@μητες και τα ξέ@@@α. Φαντάζεστε να είχαν δικαιολογία οι γυναίκες να σκοτώνουν όποιον άντρα τους θίγει την «θηλυκότητα» τι θα επακολουθούσε?

* https://avmag.gr/…/i-avastachti-elafrotita-toy-trolarismat…/

Σχολιάστε