Γιατί ο Τάκης δεν Έχει Γκόμενα

τσιλι

Εμφύλιος έχει ξεσπάσει στο μισογυνικό στρατόπεδο όπου οι μισοί υποστηρίζουν ότι η κατώτατη μορφή ύπαρξης είναι οι βίζιτες ενώ οι άλλοι μισοί πιστεύουν οτι οι γυναίκες που δεν πληρώνονται άμεσα είναι ακόμα χειρότερες. Αυτό δεν αποτελεί παρά την αναζωπύρωση της παμπάλαιας διαμάχης «πουτ@να vs πουτ@να ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ» που αποσπά από τα πραγματικά επείγον ζήτημα, δηλαδή ότι το χειρότερο πράγμα είναι γενικά να είσαι γυναίκα.
Οι οπαδοί του «τουλάχιστον οι βίζιτες είναι τίμιες» προτρέπουν τους συντρόφους τους να χωρίσουν την ίδια ώρα που σύμφωνα με την γνωστή μισογυνική γραμμή είναι οι φεμινίστριες που ζηλεύουν τις δεσμευμένες γυναίκες και προσπαθούν να ανάψουν φωτιές ανάμεσα στα φύλα χαλώντας τις σχέσεις ευτυχισμένων ζευγαριών που ζουν σε πλήρη αρμονία.
Το ποστ αυτό έκανε την καρέκλα των pick-me εκεί μέσα να τρίζει και την ελπίδα ότι τουλάχιστον αν είναι cool και γελάνε με τον μισογυνικό οχετό των μυστών θα επιβραβευτούν ως επίσημες αγαπημένες να εξανεμίζεται. Ίσως είναι ώρα να αρχίσουν να βλέπουν πιο ξεκάθαρα ότι η γραμμή ανάμεσα στις ίδιες και τις Άλλες είναι λεπτή γιατι τα μισογυνικά μπάζα δεν βλέπουν τις κοπέλες τους παρά ως τσάμπα βίζιτες ή τις βίζιτες ως φθηνότερες (αν μη τι άλλο σε συναισθηματική προσπάθεια) σχέσεις. Η επιλογή δεν είναι παρά ζήτημα ανάλυσης κόστους-οφέλους.
Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s