Όταν οι Άντρες Πιστεύουν οτι τους Απορρίπτουμε Επειδη μας Σέβονται

Γυναίκα: Απορρίπτει άντρα

Άντρας: ΕΊΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΛΟΣ Ε, Ε? ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΧΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΒΙΑΣΕΙ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ!ΤΕΤΧΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΡΧΙΕΕΣΣΣ!!!!

Είναι θλιβερό ότι η πατριαρχία έχει δημιοιυργήσει έναν κόσμο που τόσοι άντρες, ανίκανοι να διαχειριστούν την απόρριψη, ανατρέχουν χωρίς καμία ένδειξη σε μισογυνικά σενάρια σύμφωνα με τα οποία οι γυναίκες τάχα τους απορρίπτουν επειδή δείχνουν το ελάχιστο της ανθρώπινης ευπρέπειας γιατι υποτίθεται γουστάρουν γύπες και κακοποιητικούς τύπους. Η λέξη κλειδή εδώ ειναι το «λογικά» ο τύπος δηλαδή δεν έχει κανένα σημάδι και καθόλου feedback από την εν λόγω κοπέλα, η πατριαρχίκή λογική όμως του υπαγορεύει οτι μια κοπέλα που απλά κοιμήθηκε σπίτι του γιατή ήταν μεθυσμένη σίγουρα θα τον απέρριψε γιατί αυτός δεν έκανε κίνηση ενώ αυτή ήταν ευάλωτη. Έτσι καταφέρνει όχι μονο να σώσει τον εγωισμό του από τον υπαρξιακό τρόμο της απόρριψης αλλά και να κερδίσει χειροκροτήματα (από τον εαυτό του αλλά και από το κοινό) επειδή έπραξε το αυτονόητο. Βοnus εδώ είναι και ο τρόπος που προβάλει την αυτοθυσία του ως τιμωρητική για το ίδιο, γιατί το χει σίγουρο ότι ο σεβασμός της γυναικείας συναίνεσης θα οδηγει σε συλλογή απορρίψεων καθώς οι ίδιες οι γυναικες δεν ξέρουν το καλό τους και οφείλει ο ιδιος, ως ιππότης, να τις προστατέψει.

Η ιστορία αυτή δεν είναι απλά μια ιστορία ερωτικής αποτυχίας ούτε καν μια προσπάθεια εκλογίκευσης της. Ο τρόπος που έχει διατυπωθεί συνεισφέρει στο αφήγημα πως όταν οι άντρες δεν «ορμάνε» με το που βρίσκουν ευκαιρία, την χάνουν για πάντα και ταυτόχρονα ότι οι γυναικες δεν επιβραβεύουν αυτούς που τις σέβονται με σεξ γιατί καταβάθρος θέλουν άντρες που να μην τις σέβονται,. Το αφήγημα αυτο θα τείνει να επιβεβαιωθεί κάθε φορά που μια γυναίκα απορρίπτει έναν άντρα ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, για οποιαδήποτε λόγο που δε θα μάθουμε ποτέ γιατί τον ξέρει μονο η ίδια. See Less

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s