Πώς η Έμφυλη Βία ενισχύει το Male Entitlement

Ο άλλος σκότωσε την κοπέλα του με βασανιστήρια σε livestream και ο Ελληνάρας incel κατόρθωσε να το κάνει about HIM και το πόσο αξίζει μια ωραία γκόμενα! Φαντάζομαι αν τον απορρίπτουν θα ωρύεται ότι τέτχοιες είμαστε και μας αξίζει ένας που θα μας βασανίσει και σκοτώσει σε livestream. Ο εγωκεντρισμός των Καλών Παιδιών™ φτάνει σε τέτοια επίπεδα που η απάνθρωπη δολοφονία μιας γυναίκας να μετατρέπεται σε μια ευκαιρία να κλαφτούν που δεν βρίσκουν γκόμενα και να φαντασιωθούν έναν κόσμο που οι ωραίες και με καλό χαρακτήρα γυναικες θα αναγνώριζαν την αξία τους.


Κι αυτός ειναι ο λόγος που οι φεμινίστριες λέμε οτι η έμφυλη βία ωφελεί έμμεσα όλους τους άντρες, όχι μόνο αυτούς που την ασκούν, γιατί ακομα και οι μη βίαιαι μπορούν να παρουσιάζονται ως καλά παιδιά απλά στη βάση ότι δεν βασανίζουν και δεν δολοφονούν τις κοπέλες τους. Η πατριαρχική τρομοκρατία δημουργεί αυτού του είδους το entitlement στα Καλά Παιδιά™ και ρίχνει τόσο τα standards για τους άντρες που κάνει τις ίδιες τις γυναικες να πιστεύουν οτι αυτά αξιζουν ευκαιρίες γιατι δε θα τις βασάνιζαν ποτέ σε livestream.
Οι Ελληνίδες κατα τ’άλλα την έχουν δει βασιλικότερες του βασιλέως γιατί δεν κάθονται να τους βασανίσει ο σύντροφός τους σε απευθείας σύνδεση και θα έπρεπε να νιώθουν ευγνωμοσύνη που οι Έλληνες δεν κάνουν τα ίδια -γιατί όπως ξέρουμε στην Ελλάδα δεν συμβαίνουν ποτέ γυναικοκτονίες και κακοποίηση γυναικών, αυτά ειναι αποκλειστικά ρωσικά φαινόμενα

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s