Ένα Hunger Games με Σκουφάκια

σκουφακια αλλ

ΚΑΝΕΝΑΣ μετανάστης δεν θα πρέπει να έχει σκουφάκι πριν αποκτήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες σκουφάκι. ΠΡΩΤΑ θα σκουφωθούν όλοι οι Έλληνες και ΜΕΤΑ, αν περισσέψει τίποτα, οι μετανάστες. Γιατί? Γιατί οι μετανάστες είναι πολίτες ΔΕΥΤΕΡΗΣ κατηγορίας, οι Έλληνες πρέπει πάντα να προηγούνται. Γιατί? Γιατί εδώ ειναι Ελλάδα, θα σου απαντήσουν ολοι αυτοι ταυτολογικά. Αυτή άλλωστε είναι και η ουσία της ιδεολογίας του εθνικισμού ένα «Εμείς» κόντρα σε ένα «οι Άλλοι». Ένα Εμείς στο οποίο οφείλουμε να εξαντλούμε όλους τους πόρους και όλη την ενσυναίσθησή μας, χωρίς να περισσεύει ποτέ τίποτα γι αυτούς που έτυχε να γεννηθούν στην άλλη άκρη του φράχτη. Πρόβλημά τους. Ούτε συμπόνοια δεν μας περισσεύει, που είναι και τσάμπα. Οτιδήποτε ξοδεύεται έξω από το έθνος είναι σπατάλη. Αυτό σημαίνει Ελλάδα: να πεινάνε οι Έλληνες αλλά να ξέρουμε ότι τουλάχιστον κανείς δεν τρώει πριν από αυτούς.

Το αστείο είναι οτι το φασιστικό αυτό σαιτ δεν ανέβασε ποτέ αυτή την είδηση ως παράδειγμα προς μίμηση το ανέβασε ακριβως για να εξαγρριώσει τα φασιστοειδή σκουπίδια που μαζεύει τα οποία τσίμπησαν το δόλωμα και έσπευσαν να εκφράσουν την οργη τους δίνοντας ένα ρεσιτάλ σκατοψυχιάς, σε μία τέλεια φασιστική αρμονία.

Σκατόψυχα μπάζα, στον καπιταλισμό υπάρχουν πάντα αρκετά σκουφάκια για όλους αλλά πάντα κάποιοι μένουν ξεσκούφωτοι. Αντι να κάτσετε να σκεφτείτε γιατί οι άνθρωποι πεινάνε και κρυώνουν όταν οι κοινωνίες μας παράγουν περισσότερα ρούχα και φαί από οσα χρειάζεται ολόκληρη η ανθρωπότητα, κάθεστε και παίζετε Hunger Games, απλά ζητωκραυγάζετε για τον Έλληνα διαγωνιζόμενο. Τουλάχιστον βουλώστε το και πλέξτε κανένα κασκόλ.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s